Turned Up!

Dat China Glaze veel verschillende collecties heeft  wisten we natuurlijk al. En dat veel van deze collecties prachtige lakken heeft ook. Op de 1 of andere manier ontdek ik steeds vaker oude collecties met lakken waarvan ik dan ineens denk… Ja die lak zou ik ook nog wel willen… Zo ook in de INK Collectie van China Glaze!
Turned Up Turquoise is een hele mooie turquoise lak met een neon invloed. Er zitten prachtige shimmers in. Wat de lak weer mooi sprankelend maakt. China Glaze heeft best grote flesjes en bevatten dan ook 14 ml. Dus de prijs kwaliteit is erg goed. Ook hebben alle China Glaze lakjes een mooie, dunne, flexibele kwast waar je lekker mee kunt lakken.


Dit prachtige lakje is dekkend in 2 laagjes. Hij droogt wel wat mat op maar dat doen alle neon lakjes. Vind je dit niet mooi, dan kun je hem aflakken met een topcoat zodat de shine weer helemaal terug is op je nagels. 
De droogtijd van een neon lak is over het algemeen vrij snel. Zo ook bij deze Turned Up Turquoise. En zoals je ziet op mijn nagels, ondanks dat hij mat opdroogt geven de shimmers een prachtige glans terug. 

Deze lak is o.a. te koop bij Enchantra en kost €4,95

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Turned Up!

  1. wauw gaaf kleurtje weer van China Glaze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge