Towel Boy Toy

Towel Boy Toy… Leuke naam voor een lakje… Maar het laat je fantasie ook wel degelijk werken. Heb je geen dirty mind dan is de kans groot dat je hem door het lezen van deze naam wel krijgt. Maar goed het is buiten de leuke naam ook een super mooi en prachtig lakje!

Deze lak komt uit de Poolside collectie van China Glaze. En werkelijk toen ik hem uit pakte na zijn lange reis vanuit USA begon ik te stralen van geluk. Wat is dit een mooie blauwe lak. Hij lijkt zelfs wel een duochroom neon lak. Of zijn het allemaal paars/donker blauwe shimmers. Ik weet het niet echt maar wat ik wel weet is dat ik hem super vind!

China Glaze is langzaam uit gegroeid naar mijn favoriete nagellak merk. Mijn nagellak stash groeit en groeit met China Glaze. De lakjes zijn gewoon allemaal beauty’s.

De potjes zijn groot en bevatten 14ml en de kwast is gewoon recht en simpel. Door de lange dop ligt hij erg lekker in je hand en lakt het erg fijn!

Zoals ik al zei is het een neon lakje. En net als al zijn neon vriendjes drogen ze mat op dus ook deze Towel Boy Toy. Vind je dat niet mooi pak je topcoat en geef hem een laagje shine. 

De lak droogt enorm snel en droogt ook mooi op. Ik ben een echte fan van deze Towel Boy Toy.


Ik kocht deze lak bij Trans Design in USA en koste daar $2,99. Ik had mijn bestelling binnen een week. De verzendkosten zijn wel wat hoog maar ik was toch nog goedkoper uit.

Liefs,
Wendy


You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Towel Boy Toy

  1. Oei dat is inderdaad een hele mooie kleur!

  2. Mooie kleur lak al zeg ik hetzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge