Thinner

Wat is thinner? Thinner is een vloeistof die dikke nagellak verdunt maar tegelijk zorgt dat de lak ook zijn eigen identiteit houdt.

Ik las hier over op internet en dacht dat is handig om in huis te hebben. Toen ik een tijd geleden op internet zat te kijken bij P2 in Duitsland zag ik dat ze ook thinner hadden. Dus de laatste keer dat wij in Duitsland waren heb ik maar een potje thinner in mijn mandje gestopt.

Soms heb je nagellak die gewoon niet meer lekker smeert en wat is ingedikt. Vroeger gooide ik daar dan wat nagellak remover in maar dit is gewoon niet goed voor je nagellak. Hij droogt hierdoor nog wat sneller uit dan dat ie dat al deed.
Er bestaat dus een vloeistof genaamd Thinner en deze verdunnen de nagellak ook. Maar dan op de goede manier. De nagellak veranderd niet van identiteit maar verdunt alleen. Afhankelijk van hoe dik de lak is en hoe dun je hem wel willen voeg je druppels toe.
Ik had een oude Essence lak die ik op een nagelwiel wou lakken in verband met mijn database. Toen ik begon met de lak schrok ik en zag ik een dikke smurrie die niet echt wou smeren. Ik heb er ongeveer 50 druppels Thinner aan toegevoegd en nou is de lak weer mooi dun en lekker smeerbaar.
Ik ben dus van mening dat iedere nagellak liefhebber of verzamelaar dit in zijn kast moet hebben. Het is gewoon een redmiddel voor je dikke lak.
Ik kocht deze Thinner van P2 in Duitsland bij de DM. Hij kostte geloof ik €1,65. In een flesje Thinner zit 9ml. De opening van het flesje is niet groot maar een echte druppel dop.
Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Thinner

  1. Als ik weer in Duitsland ben ga ik ook een flesjes halen! Toch zonde om oude nagellak weg te gooien.

  2. Deze heb ik ook, maar gelukkig heb ik hem nog niet zo vaak hoeven gebruiken 🙂

  3. ik heb een thinner met een kwastje (?!) , dat is toch niet zohandig bij het druppelen :s miss kan ik ergens anders nog een andere vinden 🙂

  4. Ik wil ook Nail Thinner hebben, helaas verkopen ze geen P2 in Nederland… jammer:(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge