The Girls Are Out

YEAH! Vanavond is het kadotjes tijd! Met familie of vrienden wat maakt het uit. Het word hoe dan ook super gezellig 🙂 Speciaal voor deze avond besloot ik een lakje op zijn naam uit te zoeken. Het gekke is dat de naam compleet klopt als je gezellig op pad gaat met vriendinnen maar de kleur helemaal niet echt kerst is. Maar natuurlijk wel een perfecte party kleur.

DSC_3366-BorderMakerEssie heeft echt een hele hoop kleuren in hun vaste assortiment maar des ondanks brengen ze ook ieder seizoen een extra collectie uit. Maar als het seizoen dan voorbij is heb je geluk en kun je de lakken met gemak met 50% korting meenemen. Zo is immers mijn Essie collectie flink gegroeid. Maar ook Big Bazaar had een tijdje terug nog wat oudere Essie lakken voor een heel leuk prijsje.

The Girls Are Out is een hele toffe roze/paarse kleur waar enorm veel zilveren shimmers inzitten. Hierdoor krijgt je lak toch een extra party gehalte. De lak is zoals we gewend zijn een erg fijne substantie die enorm fijn lakt met de brede soepele kwast die we gewend zijn van Essie. Ook is het flesje gewoon mooi en subtiel.

DSC_3367-BorderMaker

The Girls Are Out heb ik dekkend gekregen in 1 laagje. Dit had ik persoonlijk echt niet verwacht van zo’n kleur. Wil je er langer van genieten dan is een 2e laagje zeker geen overbodige luxe. De lakken van Essie drogen enorm snel en zo ook deze toffe lak!

DSC_3364-BorderMaker DSC_3363-BorderMaker DSC_3365-BorderMaker

Essie lakken zijn te koop bij Etos en kosten normaal €9,99 maar met 50% korting kun je ze al kopen voor €5,00 en worden de lakken al een stuk aantrekkelijker.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to The Girls Are Out

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge