The Future Of Walt!

Florida 2013

Gadverdammetjes! Vanmorgen toen we wakker werden hoorde we heel zachtjes de regen tegen het raam aan tikken… Neeeee! Dit zou onze eerste dag regen zijn… snik snuf :(. Door de regen zijn we wat langer in ons bed blijven liggen en om even wat uit te rusten en we hadden toch genoeg tijd vandaag. Zo langzaam aan zijn we alles aan het verzamelen voor het thuisfront en spullen om naar huis te kunnen. Dus besloten we om deze dag te gebruiken om een koffer te kopen die niet te duur was. We hadden er genoeg gezien maar $50,00 ging ons net iets te ver. Daarom besloten we eens te kijken op de Flea Market verder op in de straat.

Na lekker rustig aan gedaan te hebben en aangekleed te zijn gingen we op pad. Toen we aankwamen stonden er toch nog best veel auto’s maja wat wil je het regende. Ondanks de regen was de temperatuur wel erg aangenaam. Zo’n 26 graden, niets mis mee. Ze verkopen echt een hoop zooi op zo’n markt. Het is echt te vergelijken met de zwarte markt. Af en toe staan er wel bruikbare en handige dingen tussen voor weinig geld. Al gauw kwamen we bij een koffer kraampje. Hier stonden erg leuke gekleurde koffers en ook nog eens voor weinig geld. We kozen een zwarte met roze polka dots en een super schattig strikje. Het belangrijkste voor ons was dat de koffer nog een extra uitrits functie had zodat er genoeg in kan de terug weg. 😉 En zo zijn we voor $25,00 geslaagd voor een super toffe koffer!

DSC_2888-BorderMaker

Hier na kwamen we nog langs een heel klein outlet shopping center. Benieuwd als we waren en we nog weinig zin hadden om de regen in te gaan zijn we hier maar heen gegaan. Er zat nog een Converse outlet shop. De outlet shop in de premium outlet vond ik weinig aan. Deze daarin tegen had hele gave schoenen. Voor heel weinig geld. Ik had al 2 gekleurde paar vans gekocht en koos daarom nu voor zwarte. En zo kwam ik uit op 2 paar All Stars voor $55,00. Nou prima! Hier krijg je ze in Nederland niet voor!

Nog even een hapje eten en we besloten naar Downtown te gaan. Hier zit de grootste Disney store ever! En ja hij is echt groot. En iets waar Disney op staat en groot is wil zeggen heel veel mensen! Dus we waren het al gauw beu. We kochten nog een leuk pakje voor Duffy (de beer van Wouter) en we gingen weer. Op naar Epcot. Ik had hier het meest naar uitgekeken. Ik vind dit echt het aller mooiste park van alle parken in Orlando.

2013-11-16 16.53.30-BorderMaker

Na een kleine toer met de bus kwamen we na iets meer dan een half uurtje aan bij Epcot. Wouter had nog totaal geen idee wat die kon verwachten maar ik dus wel. Toen we binnen kwamen zijn we begonnen bij Spaceship earth. Een mooie darkride in de karakteristieke bol van Epcot. Het gaan over de evolutie van communicatie vanaf de oertijd tot aan nu. Ontzettend leuk gedaan alleen hoef ik aan het einde niet perse ons blije hoofd te zien op het scherm. Ook blijf ik me altijd maar verbazen hoeveel er eigenlijk in die bol past qua attractie!

Daarna zijn we naar toch de DE attractie van Epcot gegaan namelijk test track. Na de laatste keer dat ik hier was is het een en ander verandert. Zo is het thema nu het ontwerpen van een futuristische concept car terwijl dat tot aan de grote verbouwing van vorig jaar nog het testen van een gewone auto was. Ook zijn er binnenin het gebouw ook de nodige aanpassingen gemaakt. Maar toch blijft het een geniale attractie, vooral het stuk dat je met meer dan 100 Km/u over de buitenbaan heen scheurt!!

2013-11-16 18.04.48-BorderMaker

Door naar Mission Space. Een simulator die gaat over de lancering van een spaceshuttle. En hoewel ze in Kennedy Space Center er meer verstand van zouden moeten hebben is de simulator in Epcot 100 keer realistischer dan die in KSC. Je wordt echt in je stoel gedrukt. Toen maar gauw naar de andere grote attractie van Epcot gegaan namelijk Soarin’. Het was niet erg druk, we hebben maar minder dan een half uurtje gewacht terwijl het eerder op de dag dik een uur wachten was. Deze attractie is een soort simulator waarbij je in een hangglider door delen van Californië heen vliegt. Redelijk realistisch maar aan gezien we gisteren Harry Potter hadden gedaan viel deze een klein beetje in het niet.

Onze maagjes begonnen toch erg te knorren dus we zijn opzoek gegaan naar wat te eten. Tijdens onze speurtocht liepen we door delen van het showcase gedeelte van Epcot. Prachtige en sfeervolle kleine delen van verschillende landen staan hier. Zo liepen we door Canada, Engeland, Frankrijk, Marokko en we eindigde voorlopig even in Japan want hier zat een sushi/grill restaurant. Na een 20 minuten wachten mochten we aanschuiven. In het restaurant werkte bijna alleen maar echte japanse mensen. Niet zo’n probleem alleen die mensen praatte nogal snel dus we hadden best wel wat moeite om ze te kunnen volgen. Op het menu stonden voor mij vandaag lekkere tempoera garnalen en coquilles met wat sushi hapjes. Wouter had gegrilde kip met teriyaki saus.

DSC_2845-BorderMaker2013-11-16 20.46.42

Het was al bijna 9 uur dus de show Illuminations stond op het punt van beginnen. Tijdens het eten zijn we ook even naar buiten gelopen. Op het balkon van het restaurant hadden we een prachtig uitzicht op het centrale meer van Epcot. Toen we nog bezig waren om een plekje te zoeken begon de show net, precies op tijd dus! De show was niet anders dan prachtig te noemen. Alles klopte gewoon. De muziek, het vuurwerk, de lichtjes op de vijver, het is eigenlijk onbeschrijvelijk!

DSC_2861-BorderMaker DSC_2863-BorderMaker DSC_2864-BorderMaker DSC_2878-BorderMaker

De show was afgelopen dus we zijn gauw naar binnen gelopen om de rest van onze maaltijd op te eten. Toen we klaar waren was het al half `10 en was het park inmiddels gesloten. Wij liepen op ons gemakje het park af naar de bus naar downtown. Na een klein ritje met een tussenstop bij een disney hotel waren we om half 11 bij de auto en gauw naar het hotel gereden. Zo nog lekker douchen en naar bed!!

DSC_2843-BorderMaker

Morgen staat een hele hoop op het programma namelijk: Epcot (rondje test track en foto’s maken), Zwemmen bij Blizzard Beach (een disney Waterpark), Magic Kingdom (Space Mountain en the little mermaid) en als laatste de Hollywood Studio’s (Tower of terror en de eindshow Fantasmic) en als we tijd hebben nog een rondje Expedition Everest in Animal Kingdom.

DSC_2841-BorderMaker

Dus voor nu zeg ik weltrusten en voor straks zeg ik alvast goedemorgen!!

Liefs,
Wendy & Wouter

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar ging mijn lieve vriendinnetje Angelique naar de States. En eigenlijk proberen we altijd wel iets voor elkaar mee te nemen. Al is het me dit keer niet gelukt... En dit setje kreeg ik destijds van haar.
 • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.

Leave a comment to The Future Of Walt!

 1. hey

  Hebben jullie zoveell gekocht dat je een koffer nodig hebt.
  Of is het een Wendy koffer 🙂
  Jullie genieten nog volop.
  Wanneer zit het er weer op?
  Hier is het weer niet beter,kwa regen,alleen kouder.
  Geniet er nog maar lekker van.
  P,s Was wel jaloers op de sushi.

  • We hadden maar 1 stuk handbagage meegenomen (expres) Zo konden we nog een klein koffertje kopen en extra spullen meenemen zodat we geen overgewicht hebben in de koffers. Dit is een stukje duurder dan $25,00. En dat ie er dan ook nog zo leuk Wendyachtig uitziet is helemaal mooi meegenomen 😉
   Het genieten is nog maar van korte duur. Aankomende Dinsdag vertrekt het eerste vliegtuig met ons erin naar onze tussen stop. Daarna vliegen we door naar Nederland en zijn we Woensdag ochtend om 7.15 weer terug in de kou!

   Vandaag is het weer 30 graden met een strak blauwe lucht dus die regen zijn we alweer vergeten 😉
   De Sushi was echt DAMN GOOD!!!!

   x

 2. Hallo lieverds, even een reactie. Wat een gave vakantie hebben jullie zeg. Nu nog het laatste restje, en dan weer huiswaarts. Geniet nog maar heel erg van al het moois en lekker en prachtigs, Doei!!! Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge