Temptation Carnation

Ja, vandaag weer een super mooi lakje van China Glaze. Ik weet niet hoe het kan mar bij dit merk zijn er echt maar weinig lakken waarvan ik denk… Nee dit gaat het niet worden. Vandaag een prachtige soft kleur voor op je nagels. Want nee het hoeft niet altijd te knallen.
Deze prachtige Temptation Carnation is een rozige kleur met en oranje ondertoon. Dit is een super mooie combinatie. En geeft een sjieke uitstraling. Door de shimmers die erin zitten komt deze uitstraling nog meer naar voren. Ja, ik vind hem mooi.


De lak is niet enorm dekkend maar met 3 laagjes kreeg ik hem toch wel dekkend op een mooie manier. En zo kregen mijn nagels een prachtige parelmoer glans. 


Zoals je ziet is hij nog niet compleet dekkend maar ik vind het bij deze lak niet storend dat je nog een klein beetje mijn witte nagelrandjes ziet. De droogtijd van deze lak was redelijk. Niet zo snel maar ook niet zo langzaam dat het een eeuw duurde. Gewoon redelijk.

Deze lak kocht ik bij Beauty Company en ik betaalde er €5,95 voor. 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Temptation Carnation

  1. Oeh, pretty! Dit zijn nou hele mooie verrassingen uit een flesje!

  2. Lief kleurtje roze! Me likes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge