Teeez *Big Apple*

Een tijdje terug kreeg ik van een vriendin een gigantische zak met nagellak. Ik heb deze zak helemaal door gespit en kwam een aantal prachtige lakken tegen en vandaag laat ik er alvast 1 zien.

Teeez is een merk wat je niet vaak tegen komt in de winkels en als je ze tegen komt staan er echt prachtige lakken tussen. De lakken die ik dan ook van Teeez heb vind ik fantastisch. De substantie is erg prettig om mee te werken en de kwast is flexibel en recht afgesneden. Perfect om netjes mee te lakken.

Big Apple is een prachtige groene lak met tal van shimmers. De shimmers geven de lak een prachtige subtiele goud/oranje glans. De lak is goed dekkend in 2 laagjes. De lak droogt sper snel en zelfs op je nagels zie je de prachtige glans van de shimmers.

Ik heb eerlijk gezegd niet echt een idee waar je Teeez lakken of make up kan kopen. Maar mocht je ze ooit tegen komen, neem zeker een kijkje en ik zou bijna zeggen ongeacht de prijs neem er 1 mee!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Teeez *Big Apple*

  1. Zou graag nog eens een Teeez lakje aanschaffen! Hoewel ik wel een groen liefhebber ben weet ik niet geheel zeker of deze tint wel mijn ding is. Maar you rock it!
    NailTalk onlangs geplaatst…Regents Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge