Tart Deco

Nou en toen was de lente er wel maar het warme weer van vorige maand erg ver te zoeken. Ik vond het gister zelfs fris! Nou dat het warme zonnetje maar weer lekker tevoorschijn gaat komen zodat ik dit prachtige lente kleurige lakje weer heerlijk kan dragen!

Essie heeft prachtige lakken zo ook deze Tart Deco en de formule is gewoon goed. Ik had weinig van Essie maar er komen stiekem steeds een paar bij. De kwasten zijn breed maar lakken echt super fijn. De flesjes zijn gewoon lekker simpel en bevatten 13,5ml en doordat dit al plus punten heeft kunnen ze bezig met de fijne lakjes zelf. Ik heb Tart Deco dekkend gekregen in 3 dunne laagjes. Wel gaf hij iet wat vlekken na de eerste 2 laagjes maar bij de 3e verdween dit. De lak droogt ook redelijk snel en geeft een prachtige glans als finish.Ik kocht Tart Deco in de Blogsale van Angelique (Beautyfizz) ze heeft nog een aantal prachtige Essie lakken staan dus neem snel een kijkje!
Wendy Liefs

 

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Tart Deco

 1. deze blijft mooi!
  femketje onlangs geplaatst…Shoplog: Promiss.nlMy Profile

 2. Dit blijft zo’n mooi lakje! Gaat nooit vervelen.
  NailTalk onlangs geplaatst…Miss Sporty – Crush on You 3335My Profile

 3. Wat en prachtig lakje erg mooi

 4. Hij lijkt bij jou veel mooier dan bij mij haha. Heb jij ook je de vloeistof er door heen ziet? Ik moet echt eerst effe goed schudden.

  • Nee mijn lak is vrij crème in het flesje en schudden is wel erg slecht voor je lak. Tip: Je kan hem beter tussen je handen rollen ivm luchtbellen en de ijzeren balletjes die erin zitten 😉

   Jammer dat ie bij jou zo waterig is want het is een mooie kleur!

 5. Zo’n prachtig lakje! Laat het mooie weer maar komen 🙂
  Roxanne onlangs geplaatst…Blogsale updateMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge