Tantalize me

Het is weer even geleden maar ik vind het weer eens tijd worden voor een leuk lakje van China Glaze. Het is een lakje die ik al enige tijd in mijn bezit heb en eerlijk gezegd weet ik ook niet meer hoe ik er aan ben gekomen of waar ik hem heb gekocht. Maar dat maakt dit prachtige paarse lakje zeker niet minder mooi!

China Glaze heeft echt prachtige lakjes in zijn assortiment daar kan je gewoon niets van zeggen en iedere keer als ik weer lakjes binnen krijg ben ik heel blij om te zien dat de kleuren gewoon niet tegen vallen. Zo ook deze Tantalize Me. Het is een subtiele lila paarse lak met een hele mooie subtiele blauwe gloed die word veroorzaakt door minuscule shimmers die je in eerste instantie bijna niet ziet.

De flesjes van China Glaze zijn eigenlijk allemaal gelijk. Het enige verschil wat sommige hebben is een zilveren dop ipv een zwarte. Dit heeft te maken met de Limited Editions. Verder hebben ze allemaal 14 ml en hebben ze een hele fijne dunne ronde kwast. Niets op aan te merken dus!

Deze super mooie Tantalize Me is dekkend in 2 dunne laagjes maar een derde zou zeker niet mis staan. Verder is er weinig aan op te merken. Door de blauwe gloed heb je een prachtige glans zelfs zonder topcoat. En dan droogt ie ook nog eens lekker vlot. Niets van te zeggen dus!
 

China Glaze is te koop bij diverse webwinkels. Meestal bestel ik ze bij Pretty Polish en Enchantra. Hun China Glaze assortiment is gigantisch en de prijzen zijn ook nog leuk zo rond de €5,95.

Liefs,
Wendy

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Tantalize me

  1. Wauw, deze kleur is echt perfectie! Echt prachtig! Ik geloof dat ik verkocht ben en dat deze op mijn wishlist moet.. Absolutely gorgeous!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge