Take a Ride on Pegasus

Ja hoor Essence heeft alweer een nieuwe Limited Edition klaar staan voor alle make up liefhebbers. Fantasia is een mooie collectie met prachtige kleuren als intens paars, wijnrood, koraal en subtiele nudekleuren. Heerlijk om bij weg te dromen. 
Natuurlijk was ik erg benieuwd naar de nagellakjes uit deze collectie. Ik heb ze alle 4 kunnen bemachtigen maar vandaag heb ik voor jullie de apartste kleur van het stel.


Take a Ride on Pegasus is een hele aparte kleur. Het is geen bruin, het is geen roze maar echt rood is hij ook niet.  En dan de prachtige blauw paarse glans die de lak ook nog heeft. Ja hij is erg apart van kleur maar of het echt mijn kleur is. Daar ben ik nog niet zo over uit.

De flesjes zijn mooi slank maar toch rond van vorm. De inhoud van het flesje is 10 ml en heeft daarbij meer in het flesje dan de normale flesjes. De kwastjes van de Limited Edition zijn wel net wat breder maar ze zijn niet zoals de vernieuwde kwastjes. Ik heb hier geen problemen mee en ze zijn erg soepel.


Ik kon de lak dekkend krijgen in 2 laagjes en het viel me wel op dat hij heel iets streepte. Maar zo weinig dat het niet eens storend was. Hij droogt redelijk snel en is op de nagels net zo apart als in het flesje.


Deze Limited Edition is verkrijgbaar tot half Januari zo lang de voorraad strekt. De lakjes kosten €1,89 en zijn nog steeds prima geschikt als budget maar dat is alles wel van Essence.

Essence is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Take a Ride on Pegasus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge