T2 PINK!

Afgelopen zondag tijdens mijn Combination Sunday  kreeg ik veel reacties op het basis lakje. Omdat dit lakje ook super mooi is besloot ik deze met jullie te delen.

Zoals ik van de week ook al zei is dat ik nog vele Yes Love lakken heb staan die ik nog moet behandelen hier. Hierdoor zullen er de komende tijd wel wat vaker Yes Love lakken voorbij gaan komen. Ik kocht destijds een hoop Yes Love lakken omdat de winkel waar ik ze kocht hier in Eindhoven weg moest. Dus alle lakken waren daar ineens 1 Euro. En dat terwijl ze normaal al niet duur zijn.
Ik vind de flesjes van Yes Love erg mooi vorm gegeven. De inhoud is ook zeker genoeg met 16 ml en de kwast is plat maar niet breed. Alles bij elkaar is het lekker eenvoudig en lekker simpel. Ik kan dit ook wel weer waarderen.T2, helaas geen naam… is echt prachtig roze! Wel is de substantie wat aan de dunne kant en hierdoor heb je wel echt 3 laagjes nodig om de boel dekkend te krijgen. Maar daarna kun je super snel genieten van deze mooie kleur op je nagels. Hij droogt namelijk lekker snel.Of deze lak nog te koop is weet ik eigenlijk niet. Wel weet ik dat er genoeg andere mooie roze lakken te koop zijn in de Yes Love webshop! De lakken kosten daar €2,00 per stuk. Prima deal voor mooie lakjes!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to T2 PINK!

  1. Het zijn de 3 laagjes waard zeg, wauw!
    NailTalk onlangs geplaatst…O.P.I. – Kiss Me I’m BrazilianMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge