Sweetie Crush

Het zonnetje schijnt en alle merken komen met speciale lakken in heerlijke voorjaarskleurtjes. Ook Rimmel Londen heeft speciaal voor het voorjaar heerlijke zoete lakjes.

Rimmel Londen heeft speciaal voor dit voorjaar een collectie genaamd Sweetie Crush. Zoete snoep kleurtjes en lakjes met textuur. Ik ben de textuur lakken nog niet beu en vind ze erg leuk. De flesjes van deze Sweetie Crush collectie zien eruit alsof je ze in een snoepwinkel kunt vinden. De witte dop met roze ‘kraam’ bestickering en op het flesje staat met schattige snoeperige letters Sweetie Crush. De flesjes hebben een inhoud van 8ml. De kwast is zoals bij Rimmel Londen bekend is breed en rond afgesneden.

Ik bracht van ieder lakje 2 laagjes aan.

Violet Swizzle is een pastel paarse kleur met prachtige zilveren shimmers, na 2 laagjes net niet helemaal dekkend een 3e had opzich nog gekund. De lak droogt ook erg snel.
DSC_4300-BorderMaker DSC_4302-BorderMaker DSC_4303-BorderMaker

Blueberry Whizz is een helder blauwe lak met prachtige zilveren shimmers. De lak is dekkend in 2 laagjes en droogt ook erg snel.

DSC_4304-BorderMaker DSC_4306-BorderMaker DSC_4308-BorderMaker

Beide lakken vind ik zeer geslaagd. Heerlijk fris qua kleur en de textuur is ook erg mooi. Deze Sweetie Crush lakken van Rimmel Londen zijn te koop bij Kruidvat en Etos en kosten momenteel €3,99.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Sweetie Crush

  1. Ah mooie lakjes, vind de pastelkleuren zó leuk voor in de zomer 🙂

  2. Leuke lakken voor een leuk prijsje

  3. […] Ook deze lak heeft prachtige zilveren shimmertjes.Helaas zijn deze 3 niet zo goed dekkend als Violet Swizzle en Blueberry Whizz. Ik had 3 laagjes nodig om deze lakken iet wat dekkend te krijgen. Persoonlijk vind ik dit voor […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge