Sweetie Crush

Fijne 2e paasdag allemaal! Vorige maand liet ik jullie al een blauwe en een paarse variant zien van de nieuwe Rimmel Londen zomer lakken. Omdat ik erg blij was met deze lakken besloot ik ook de overige 3 te kopen tijdens een actie van de Etos. En het zijn allemaal heerlijk paaskleurtjes!

Sweetie Crush zijn super vrolijke textuur lakken van Rimmel Londen. De lakken hebben mooie pastel tinten en vallen toch nog goed op. Door de textuur lijken het net heerlijke zoete snoepjes op je nagels! De flesjes vind ik erg leuk vorm gegeven met de witte dop en de leuke roze opdruk. Het is duidelijk dat het gaat om een zomer collectie. De flesjes zijn gevuld met 8ml en de kwast is breed.Sherbet Sweetheart is een zoete gele lak met mooie glitters die het geheel net wat meer dimensie geven.Candyfloss Cutie is een roze lak maar door de zilveren shimmers heeft de lak een aparte candyachtige shine over zich.Fizzy Applelicious is de groene van het stel. Appeltjes groen zoals de naam al doet vermoeden. Ook deze lak heeft prachtige zilveren shimmertjes.Helaas zijn deze 3 niet zo goed dekkend als Violet Swizzle en Blueberry Whizz. Ik had 3 laagjes nodig om deze lakken iet wat dekkend te krijgen. Persoonlijk vind ik dit voor textuurlakken wat aan de dikke kant. Beetje jammer maar de kleuren zijn heerlijk! De lakken drogen wel snel en de textuur is ook erg mooi en fijn.

De lakken kosten normaal gesproken €6,99 maar tijdens de actie van Etos betaalde ik €1,99 per stuk. Verder zijn ze te koop bij Kruidvat en Trekpleister en andere drogisterijen
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Sweetie Crush

 1. Woow, €1,99 per stuk? Wat een goede actie! Is dat komende week ook nog? 😉
  Ik vind het gele lakje erg mooi en bijzonder, leuke zomerkleur!

 2. Mwa, het zijn niet echt mijn kleuren helaas. Bedankt voor de swatches, want nu weet ik dat haha 😉
  Vera onlangs geplaatst…Nail Art Pasen (Vrolijk pasen allemaal!)My Profile

 3. jammer dat ze niet zo lekker dekken, de groene kleur vind ik zelf wel tof
  Angelique onlangs geplaatst…Benefit hello flawless oxygen wow foundation honeyMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge