Superheroes Remover

Het is geen nagellak of een nail art maar zeker niet geheel onbelangrijk bij het lakken van nagels. Immers moeten de nagels goed schoon zijn voor je er weer wat nieuws op gaat maken/lakken. Tijdens de LE van Essence zat er ook een remover in. En ik was hier heel erg benieuwd naar!

DSC_3518-BorderMakerBuiten de super toffe dikke roze substantie en de glitters die daar in drijven was ik erg benieuwd hoe hij zijn werk zou doen. Ik gebruik eigenlijk altijd remover van Essence. Vooral omdat deze gewoon wat lekkerder ruiken dan gewone remover.

DSC_3520-BorderMaker

Helaas heeft deze remover geen extra geurtje en bevat hij aceton maar met de volgende ingrediënten werkt hij toch fantastisch!

DSC_3521-BorderMaker

Ik gebruik deze remover vooral bij glitterlakken. Doordat de substantie gel achtig is kun je het makkelijk op je nagel aanbrengen. Hierdoor kan het alvast een beetje weken. De glitters op je nagel zijn hierdoor gemakkelijk af te vegen. Nog een beetje na poetsen maar dan zijn je nagels glitter vrij! En de glitters die erin zitten. Die blijven nergens op achter en veeg je ook gewoon mee je watje in.

DSC_3577-BorderMaker DSC_3574-BorderMaker

Ik ben echt dol op deze remover. Ik heb dus ook al een voorraad in geslagen! Heb je hem nog niet en ben je dol op het dragen van glitterlakken dan is hij zeker een aanrader. Voor een fles van 150ml betaal je €1,99. Maar hij behoort tot de Limited Edition van Essence dus op=op!

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Superheroes Remover

  1. Klinkt goed! Ik draag ook wel eens glitters, maar vind het altijd zo vervelend om ze eraf te halen. Dan is dit zeker geschikt voor mij haha

  2. Door de aceton valt deze bij mij meteen af, te gevoelige nagels.

  3. ik vond ‘m zelf ook super fijn 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge