SuperHeroes Deel 2

Vorige week liet ik jullie al 3 lakken uit de Superheroes collectie zien. Na een week vol ontploffingen met de assortiment wissels van Catrice en Essence en alweer een nieuwe Limited Edition van Essence is er weinig meer voorbij gekomen van deze super toffe LE. Vandaag laat ik jullie de overige 3 lakjes zien!

DSC_3502-BorderMaker
De planning was dat ik even een weekje mijn nagels kon sparen zodat ik ook deze 3 waaronder de thermo lak goed aan jullie kon laten zien. Helaas is dit niet helemaal gelukt en zijn mijn nagels nog net iets te kort maar het effect is wel te zien.

DSC_3628-BorderMaker

De lakjes hebben allemaal een super mooi uiterlijk en mooie flesjes. De inhoud is 8ml en hiermee gelijk aan de Colour & Go lakjes. De kwast is alleen wat anders ik vind deze kwast persoonlijk wat aan de korte kant maar ik kan niet anders zeggen dat ik er goed mee kon lakken. Ik koos voor de lakken 1, Fantastic Girl, 3, Power Girl, 5, Wonder Wow! Man!

DSC_3629-BorderMaker

Fantastic Girl, het thermo lakje waar ik misschien wel het meest benieuwd naar was. Het is een paars lakje die door de warmte naar roze over gaat. Erg mooie overgang en mooie kleur combinatie. De substantie vond ik persoonlijk wat waterig en wat jelly-achtig. Hierdoor moest ik 3 laagjes aanbrengen om de lak mooi dekkend te krijgen. Wel droogde de lak redelijk snel.
DSC_3612-BorderMaker DSC_3613-BorderMaker DSC_3614-BorderMaker

Power Girl, is een duochroom lakje met volgens Essence het Oil Slick Effect. De kleuren die ik in het flesje voorbij zie komen zijn blauw, paars en wat geel. Ook zie ik shimmers terug in het flesje. De lak dekt heel mooi in 2 laagjes en droogt vlot. Wat ik wel jammer vind is dat de lak voornamelijk blauw is. Ik zie weinig paars en zelf helemaal geen geel voorbij komen op mijn nagels. Tijdens het fotograferen kreeg ik helaas ook alleen blauw op de foto’s.
DSC_3615-BorderMaker DSC_3617-BorderMaker DSC_3618-BorderMaker

Wonder Wow! Man! is net als de vorige LE van Essence een Liquid Metal lakje. In deze LE noemen ze het dan wel Liquid Gold. Het is dan ook een gouden lak met prachtige shimmers. Persoonlijk had ik deze niet in deze LE hoeven te zien. Ik vond de gouden variant in Metal Glam mooier. Hij dekt erg mooi in 2 laagjes, wel streept de lak iets maar niet heel storend. De lak droogt snel.
DSC_3621-BorderMaker DSC_3622-BorderMaker DSC_3623-BorderMaker

Al met al kan ik wel zeggen dat van de 6 lakken ik de eerste 3 lakken mooier vind. Al ben ik wel erg blij met Fantastic Girl de thermolak. Ik ben geen fan van duochroom lakken en de gouden lak had van mij ook niet gehoeven zo vlak na de Metal Glam collectie.

Deze Limited Edition ligt in de schappen bij Kruidvat en Trekpleister. Het is een erg populaire collectie en op = op dus wees er snel bij! De lakken kosten €1,99 per stuk. 

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to SuperHeroes Deel 2

  1. vooral de blauwe vind ik echt onwijs gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge