SuperHeroes Deel 1

Iedereen is in de weer met nieuwe collecties van Catrice en Essence terwijl er een mega geweldige LE van Essence in de schappen ligt. Ik kon niet wachten om deze collectie in mijn mandje te leggen. En afgelopen dinsdag was het dan zover!

DSC_3500-BorderMakerDeze collectie was al een must toen wij in Amerika waren. Ik baalde van het feit dat hij toen daar in de schappen lag en waarschijnlijk niet naar Nederland zou komen. Gelukkig kreeg ik bij thuiskomst het super bericht dat ze ook naar Nederland zouden komen in Januari. Ik kon niet wachten!

 

Op dinsdagochtend op oudjaarsdag klom ik optijd mijn bed uit om naar de Kruidvat te sjeesen. Ik had al tegen Wouter gezegd dat ik net zoveel Kruidvats af ging tot ik hem had. Meteen bij de eerste had ik kassa! Ik mocht ze zelfs uit de doos halen omdat ze nog bezig waren het erin te zetten! NICE! Ik koos voor de remover, de blauwe glitters en natuurlijk de complete nagellak collectie.

DSC_3502-BorderMaker

Aangezien ik net op de avond ervoor mijn nagels flink kort heb geveild koos ik om deze collectie te splitsen. Zodat ik volgende week met wat langere nagels ook goed de thermolak kan reviewen.

DSC_3503-BorderMaker

De lakjes hebben allemaal een super mooi uiterlijk en mooie flesjes. De inhoud is 8ml en hiermee gelijk aan de Colour & Go lakjes. De kwast is alleen wat anders ik vind deze kwast persoonlijk wat aan de korte kant maar ik kan niet anders zeggen dat ik er goed mee kon lakken. Ik koos voor de lakken 2, The Incredible, 4, Super, Man!. 6, The Awesome. Deze 3 heb ik dekkend gekregen in 2 laagjes.

DSC_3506-BorderMaker

The Incredible, is een zeegroen/blauwe lak met ontelbare mooie glitters. Hiermee word het zogenaamde ‘Sand Effect’ gemaakt. Persoonlijk vond ik het niet echt een textuur lak en duurde het vrij lang voor de textuur tevoorschijn kwam. Ook duurde het wat langer voordat deze lak droog was.

DSC_3507-BorderMaker DSC_3509-BorderMaker DSC_3510-BorderMaker

Super, Man!, is wel 1 van mijn favorieten uit deze collectie. Het is een zilveren lak met hele mooie en duidelijke holografische glitters. Hiermee ontstaat dan ook het ‘Holo Effect’. Wel moet ik eerlijk toegeven dat de lucht van dit lakje mij enorm op de longen sloeg. Ik weet niet of meerdere mensen hier last van hadden. Wel droogt deze lak enorm snel!
DSC_3511-BorderMaker DSC_3512-BorderMaker DSC_3513-BorderMaker

The Awesome, is een jelly lakje met heel veel mooie glitters. Ik dacht dat deze mij zou tegen vallen omdat ik totaal niet van jelly lakjes houd maar hij verraste me enorm door al te dekken in 2 laagjes. Door de verschillende maten glitters die echt zweven in de lak krijg je het ‘Galaxy Flakes Effect’. Deze lak is wel wat dikker van substantie maar niet storend. De glitters hoef je hierdoor ook niet in de lak te leggen maar lakken gewoon mooi en blijven verspreid achter op je nagels. Ook droogt deze lak erg snel!
DSC_3514-BorderMaker DSC_3516-BorderMaker DSC_3517-BorderMaker

Deze Limited Edition ligt in de schappen bij Kruidvat en Trekpleister. Het is een erg populaire collectie en op = op dus wees er snel bij! De lakken kosten €1,99 per stuk.

Liefs Wendy

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to SuperHeroes Deel 1

  1. Vooral de zilveren kleur is een favoriet, to bad van de no buy haha

  2. […] met al kan ik wel zeggen dat van de 6 lakken ik de eerste 3 lakken mooier vind. Al ben ik wel erg blij met Fantastic Girl de thermolak. Ik ben geen fan van duochroom […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge