Sunny Side

Zo na een paar dagen sneeuw ben ik het wel beu. Eigenlijk al wel bij het eerste sneeuw vlokje ;-). Dus dacht ik laat ik eens lekker het zonnetje op mijn nagels lakken en hopelijk krijg ik zo toch een beetje het zomer gevoel.

Een poos geleden had Catrice een kleurige LE met een vleugje Cuba. De naam Cucuba is dan ook niet heel ver gezocht. De kleurtjes die deze LE had werd je best vrolijk van. Een mint groen, coralrood/roze, fleurig geel en een neutraal kleurtje was de complete collectie. Vandaag voor jullie Sunny Side of te wel het fleurige geel.

De flesjes van deze LE zijn gelijk aan de gewone lakjes. Maar toch had deze een andere dop. De dop was bruin in plaats van zwart en op de dop stond Cucuba. Ook op de stikker van de dop stond de naam van het lakje.


Op he flesje staat dat je Sunny Side 2x moet aanbrengen. Oftewel 2 dunne laagjes maakt de lak mooi dekkend. Zo gezegd, zo gedaan en inderdaad het gaf de mooie gele lak met prachtige gouden shimmers en perfecte dekking.


De lak droogde best vlot en kon vervolgens dus ook snel weer verder met de dingen waar ik mee bezig was.


Deze Limited Edition is niet meer te koop maar wie weet heb je geluk als je in de opruimbakjes bij de Kruidvat kijkt. Ook ik heb daar dit lakje vandaan en kostte daarom maar €1,00.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge