Sun Dance *Lip Protector*

Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Helaas is de echte zomer voorbij maar een protectie voor UVA en UVB straling is nooit verkeerd. Toen ik begin deze zomer in de Duitse Dm Drogist deze lip protector tegen kwam wou ik hem zeker proberen.In de zomer heb ik vak last van droge lippen waar de velletjes bij aan hangen. Verschrikkelijk als je een x een leuk kleurtje op je lippen wil doen. Sinds ik deze protector balm ben gaan gebruiken heb ik hier bijna geen last meer van. Sun Dance Lip Protector heeft een hoge factor en is daarom perfect in het beschermen van dit stukje gevoelige huid. Buiten de hoge factor en de UVA en de UVB bescherming zit er ook nog eens vitamine E in en veel natuurlijke olieën en wassen. Hierdoor geeft het ook nog eens de juiste verzorging. Wat ik zelf ook wel een groot pluspunt vind is dat er geen geparfumeerde stofjes aanwezig zijn. Hierdoor is de geur neutraal. Ik kocht deze Sun Dance Lip Protector stift bij de DM Drogist in Duitsland. Ik heb hem de hele zomer dagelijks meerdere malen gebruikt en hij is nog lang niet op. Ik betaalde voor deze versie €1,45. Ook is er nog een versie met factor 20 die kost €0,95.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge