SUMMER!!!!

Dit artikel is door mij geschreven en staat ook op Gift Avenue

Zomer de tijd van het jaar om lekker uit te pakken met allerlei kleuren en leuke accessoires. Voor mij de tijd van het jaar. Ik ben dol op kleur en vooral op de zon. Dus voor mij mag het wel 365 dagen per jaar zomer zijn.

Ieder jaar kijk ik ook enorm uit naar de zomer trends. Wat word het nu weer. Over het algemeen zie je toch vaak de kleuren wel terug komen maar de ene keer is het pastel en nude tinten en de andere keer is het neon. Persoonlijk vind ik het altijd wel grappig dat je zoveel verschil ziet tussen zomer en winter. Waarom? Waarom kunnen de knallende kleuren niet in de sombere winter. Dus daarin merk ik, dat ik gewoon een op en top zomer kind ben. Immers ben ik ook jarig in de zomer dus nog een extra feestje voor mij.

Wat betreft de trends op dit moment vind ik het erg lastig om vast te stellen wat nou echt hip is deze zomer. De ene zegt nude kleuren en weer een ander zegt neon kleuren. Maar waarom zou je dit niet combineren?

Op nagellak gebied proberen ze diverse dingen te combineren. En zie je deze zomer enorm veel lakken met een prachtige basis kleur met daarin tal van verschillende kleuren en maten glitters. Ook wel Speckled genoemd. Dit is op zich een redelijk ‘oud’ concept en bekend bij de zogenoemde Indie lakken. Dat hier nu meerdere merken mee aan de slag gaan is alleen maar leuker want zo word het voor iedereen betaalbaar en makkelijker verkrijgbaar aangezien de oplages van Indie lakken vrij beperkt zijn.

Ik hou wel van dit soort lakken. Het maakt mij lekker vrolijk en je hoeft zelf niet meer eindeloos na te denken over welke basis kleur je met welke glitter lak gaat combineren.

Ondanks dat vele merken met zulke Speckled lakken komen en als je er gewoon niet van houd. Kun je natuurlijk gewoon de zomer lakken uit de kast pakken. Van pastel tot nude en van zwart tot neon en schijnt deze zomer allemaal te kunnen.
Geniet van de zon maar pas op je huid!
Wendy Liefs

Bron foto’s:
MissPinkyNails archief
Pinterest

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to SUMMER!!!!

 1. Wat een mooie zomerse lakken! Dit zijn kleuren die ik ook graag nog wil kopen.
  Lonneke onlangs geplaatst…L’Oréal Paris Color Riche Quad S4 Tropical Tutu PaletteMy Profile

 2. Ik had ‘m daar al gelezen! Leuk! 🙂

 3. Die lakjes zijn echt heel erg mooi! Die met die spikkeltjes :0
  Shirley – lovingyourlife onlangs geplaatst…Filmpje: H&M ShoplogMy Profile

 4. Oh ik vind die speckled lakjes wel erg leuk voor de zomer! 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Nailart challenge #7 Aboriginal nailsMy Profile

 5. vooral het licht blauwe kleurtje is onwijs tof
  Angelique onlangs geplaatst…Kruidvat solait hair protection sprayMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge