Summer with Manhattan

Afgelopen zomer kocht ik een aantal lakken in Duistland bij de DM drogist. 1 van die merken was Manhattan. Manhattan was ooit te koop in Nederland maar helaas hebben ze besloten dit merk niet meer in de Nederlandse schappen te verkopen. Dus toen ik bij de DM stond heb ik wat vrolijke zomerse kleurtjes uitgekozen.Deze mint groene lak van Manhattan doet mij heel erg zomers aan. Ik word zelfs een beetje vrolijk van deze lak. Manhattan heeft een wat bredere kwast dan een normaal kwastje en het flesje is niet heel groot met zijn 7 ml. De substantie is dik en hierdoor smeert hij niet heel erg lekker. Op het flesje staat Quick Dry maar ik vind bij deze lak erg nadelig dat hij snel droogt. Het lijkt alsof de lak al aan het kwastje droogt tijdens het lakken. Gelukkig vloeien de strepen tijdens het drogen wel weg en zie je ze niet meer als de lak droog is. Deze Manhattan met nummer 81C is met 2 laagjes dekkend en droogt hij dus erg vlot.


Ik kocht deze lak zoals je al kon lezen bij DM Drogist in Duitsland. De prijzen van deze lakjes zijn erg laag. De precieze prijzen weet ik zo niet meer.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge