Summer Happiness in a Bottle

De laatste tijd loop ik steeds vaker maar ook liever de Claire’s in. Sinds ze hun nagellak hebben vernieuwd is er na mijn idee een nieuw top merk geboren. Ik vind de lakken zelfs beter dan de lakken van Catrice.

Vandaag geen crème lakken maar lekkere kekke zomer glitters. Glitters in alle vormen en maten vind ik erg leuk om te combineren en zeker in de zomer zodat het allemaal net wat meer sparkle geeft. Deze glitter lakken zullen vooral voor meer kleur zorgen. De flesjes van Claire’s lijken enorm op de flesjes van Catrice, alleen hebben ze een zilveren dop. De inhoud is ook nog eens gelijk met 10 ml. En de smalle kwastjes van Claire’s vind ik een stuk fijner lakken.Surfer Chick, is echt een knaller deze zomer. Deze neon gele, blauwe en roze hexagons en paarse glittertjes in een blanke basis zorgen voor een waar feestje op je nagels. Ik bracht 1 laagje aan over mijn eigen nagels en een zwarte basis. Maar met kleur zal het vast een stuk beter zijn!Must Have, is een totaal andere lak dan Surfer Chick. Wel is de basis blank maar de roze hexagons zijn dit keer gecombineerd met parelmoer hexagons en mini blauwe hexagons. Ook deze heb ik 1 laagje over mijn eigen nagels en een zwarte basis aan gebracht. Persoonlijk denk ik dat deze erg leuk op een licht blauw kleurtje zal staan.Beide laken vind ik echt helemaal geweldig. Ze zijn te koop bij Claire’s en kosten €3,50 per stuk. De gewone crème lakken van Claire’s zijn €2,99 ook vergelijkbaar met Catrice maar na mijn idee vele malen beter!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Summer Happiness in a Bottle

 1. Surfer Chick heb ik afgelopen week ook gekocht, samen met nog 5 andere lakken want ze hebben zó veel leuke kleurtjes nu! En het was 3 halen 2 betalen dus had er gelijk 6 uitgezocht, hihi. Ik kan niet wachten om zelf de Surfer Chick op te doen! Hij is echt super gaaf.

 2. Happy couple! Lekker vrolijk 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Retro – Nail ArtMy Profile

 3. Surfer chick vind ik echt super tof 🙂

 4. Ik ga eens langs de Claire’s morgen!
  Rani onlangs geplaatst…MUA Fur-Effect Nails, uhm watte?My Profile

 5. De eerste lak is zo gaaf !
  Isabeau onlangs geplaatst…Yes love – T20My Profile

 6. Wat zijn deze gezellig zeg 😀 het is net Let it glitter 😉
  Margo onlangs geplaatst…Inspiratie: denim nailsMy Profile

 7. Op die zwarte lak komen ze beide heel mooi uit! Ik vind het leuke en vrolijke lakjes zeg 😀
  Kimberly onlangs geplaatst…Filmrecensie – La Bande á PicassoMy Profile

 8. Ik vind die tweede het leukste. Ik houd niet zo van dat groen/geel ertussen.
  Claudia onlangs geplaatst…Aussie Frizz MiracleMy Profile

 9. Vooral de eerste vind ik onwijs tof!
  Angelique onlangs geplaatst…Aloë Vera gelMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge