Sugar Polish

Liquid Sand lakken of in dit geval Sugar lakken… Zijn jullie het al beu? Nou ik niet en ik ontdek nog steeds nieuwe lakken met deze super mooie, leuke en speelse finish. Zo ook nu, Etos heeft een aantal nieuwe lakken met de trends van nu toegevoegd aan hun assortiment.


Vandaag laat ik jullie Purple Sugar en Coral Sugar zien. Deze komen uit de nieuwe Nail Polish Sugar collectie van Etos. De flesjes zijn niet anders dan de standaard lakken. Klein en gevuld met 5ml zijn het prima flesjes. De kwast is rond en dus ook simpel. Persoonlijk gaat mijn voorkeur hier nog steeds naar uit.

Purple Sugar is dekkend in 1 laagje.

Coral Sugar is dekkend in 2 laagjes.

Beide lakken dekken prima en drogen ook nog eens lekker snel. Tijdens het drogen komt het textuur steeds beter tevoorschijn. Wel vind ik de textuur aan de fijne kant maar wel erg mooi.

Deze nieuwe Etos Sugar lakken doen mij denken aan veel verschillende textuur lakken die weinig tot geen glitters bevatten. Maar ondanks dat heb ik deze 2 kleuren niet. De nieuwe Etos Sugar lakken kosten €2,49 en zijn prima budget. Ik vind het zeker een aanrader.

Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Sugar Polish

 1. kekke kleurtjes!
  femketje onlangs geplaatst…Nieuw: Demak’Up Expert Lijn!My Profile

 2. Wow, deze zijn echt pretty! Ik ben sowieso wel fan van Etos nagellakjes :).
  Miss Sentinelli onlangs geplaatst…Gift Avenue Artikel – Pasen nail artMy Profile

 3. Deze zijn wel erg leuk! 🙂

 4. wat tof dat Etos ze nu ook heeft, leuke kleurtjes, vooral het paarse kleurtje vind ik erg leuk
  Angelique onlangs geplaatst…Instagram foto`s van de afgelopen tijdMy Profile

 5. Mooie kleurtjes!

 6. Voor die prijs wil ik ze wel gaan proberen 🙂
  Ik vind de kleurtjes namelijk wel erg leuk!

 7. de paarse vind ik toch ook wel erg leuk. Ga ik misschien ook nog wel halen. Heb nu alleen de groene van de sugar lakjes.

 8. […] kerst lakje koste namelijk maar €1,25. Ben je benieuwd naar de andere nieuwe Etos lakken? Kijk danhier en […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge