Stay Polite!

Jammer dat het warme lekkere zonnetje alweer weg is he?! Hopen dat ie snel weer terug komt want ik mis hem nu alweer… Maar om toch wat lente frisheid erin te houden laat ik vandaag een super leuk lakje zien!

P2 heeft prachtige lakken in heel veel verschillende finishen. Van super glans tot textuur van gewone lakken tot glitter topcoats alles hebben ze wel in hun assortiment. Maar nu hebben ze weer wat nieuws! Satin Suprime lakken. 

Ik had geen idee wat ik er van moest verwachten en nam 3 lakken mee. Stay Polite! is een pastel groene kleur met hele fijne zilveren shimmers. Tot op dit moment lijkt het een gewone lak. De flesjes zijn van glas en strak vorm gegeven. De kwast is geen brede maar een simpele ronde kwast.

Stay Polite! is dekkend in 3 dunne laagjes. En dan komt nu voor mij de onthulling van deze speciale Satin Supreme lakken. De lak dekt mat op maar toch met een heel zacht effect. Ook droogt hij erg snel.

Helaas is P2 niet te koop in Nederland maar wel in Duitsland bij de DM Drogist. Deze nieuwe lakken van P2 kosten €2,45 per stuk en zijn dus prima budget. Ik vind het weer een geslaagde formule van P2.

Wil je zo’n lakje hebben? Vergeet dan vooral de winactie niet!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Stay Polite!

  1. Wat een lief lakje!
    NailTalk onlangs geplaatst…It turned Purple – Nail ArtMy Profile

  2. Wat een ontzettende mooi lak zeg jammer dat hij alleen in Duitsland te koop is

  3. wow wat een toffe kleur!
    Angelique onlangs geplaatst…Instagram foto`s van de afgelopen tijdMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge