Starrily * Lambo Limelight*

Bom volle glitterlakken. Je houd er van of je walgt er van. Ik kan het wel waarderen en met de tijd draag ik ze dan ook best graag. Glitters hebben gewoon iets vrouwlijks, iets feestelijks en maken mij gewoon blij.

En wat als zo’n glitterlak dan nog eens vol zit met holografische glitters? Dan maakt het zo’n lak toch nog een beetje mooier. In mijn ogen tenminste wel. Wie zo’n glitter kunstenaar is: Starrily. Ze maken echt de geweldigste glitterlakken en springen niet maar knallen er vaak tussenuit.

Bij dit soort glitterlakken heb je 2 verschillende manieren om de lak te lakken. Wil je hem gebruiken als topcoat dan lak je gewoon met het kwastje. Zoals op mijn middelvinger te zien is. Wanneer je hem dekkend wil, pak je een make up sponsje en dep je de lak op je nagel. Zoals ik deed op mijn ringvinger. Op onderstaande foto’s zijn 1 en 2 laagjes te zien met de genoemde technieken.Lambo LimeLight is een prachtige geel groene glitterlak. De glitters zijn ook nog eens holografisch dus echt WAUW. Ik heb al mijn nagels vervolgens met de dep techniek gedaan. Om de lak egaal te maken lak ik als laatste nog 1 laagje van de lak over de glitters. De lak droogt lekker snel en ik vind hem prachtig.Starrily heeft echt tal van prachtige lakken. Ze zijn allemaal via hun eigen shop te koop. Ook heeft Starrily enkele verkopende webshops. De lakken kosten ongeveer $13,00 per stuk exclusief verzenden.

*Dit Product is mij ter review toegezonden.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Starrily * Lambo Limelight*

  1. Wat een mooie lakje zeg. Het merk ken ik persoonlijk nog niet. Handig dat je laat zien dat je het aanbrengt met een sponsje, werkt zeker sneller en beter.
    Lonneke onlangs geplaatst…P2 Easy Gel Polish | 010 Exquisite GreyMy Profile

  2. wauwie 😀
    femketje onlangs geplaatst…Look – Bitter.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge