Starrily *Count Dracula*

Kennen jullie Starrily al? Een prachtig indie merk wat echt de mooiste glitterlakken maakt en ook zeer goed is met holo. Een tijdje geleden bestelde ik in de Etsy shop van Starrily 2 lakjes. Vandaag laat ik jullie er 1 zien.

Ik leerde Starrily eigenlijk pas goed kennen door NailPaintLove. Ja, NailPaintLove is een tijdje weg geweest maar er word hard achter de schermen gewerkt om binnenkort toch weer terug te komen zoals nooit tevoren. Maar ik kan wel zeggen dat ik de lakken van Starrily sindsdien nog een beetje meer ben gaan waarderen. En ik er toch wel een soort liefde voor heb gecreëerd.

Count Dracula is een lakje uit de Halloween collectie. Verrassend he?! Ik ben dol op Halloween, vampieren en holografische lakken dus deze combi is eigenlijk op mijn lijf geschreven zou je zeggen… Alleen 1 ding hij is rood… Mensen die mij kennen en hier vaker komen weten dat ik rood echt verafschuw. Maar toch kan ik bij deze lak zeggen dat ik er echt verliefd op ben! Hij is mooi bloed rood -wat de naam nog meer eer doet- en dekkend met 2 laagjes. Hij is enorm gepigmenteerd hierdoor is het echt holo effect helaas wat minder te zien. Maar ondanks dat ben ik echt verkocht!DSC_1305-BorderMakerWow! Ik ben echt blij met deze lak en kan hem zeker aanraden als je van mooie classy rode nagels houdt. Hij is niet in-your-face rood maar mooi donker en daardoor voor mij nog beter draagbaar. Ik kocht deze prachtige Starrily lak in de Starrily Etsy shop. Ik heb mijn Etsy instellingen op EUR. staan dus zonder gekke dollar prijzen betaalde ik €11,00 voor deze beauty. Voor de verzending van 2 lakjes betaalde ik €9,09. Dit is natuurlijk wel een beetje afhankelijk van de wisselkoers. Persoonlijk vind ik dat wel meevallen gezien het uit USA komt en je in Nederland voor een pakketje al €6,95 betaald.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Starrily *Count Dracula*

  1. de kleur is inderdaad prachtig en zo geschikt voor deze tijd van het jaar, en toch dat verstopte extraatje erin verwerkt….mooi hihi, wat heb ik smakelijk gelachen om de naam van deze lak,,,,
    petra onlangs geplaatst…Monday manicure: Winter weatherMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge