Starlight Blue

Flormar… Nou ik ga het jullie niet meer uitleggen hoe ik eraan kom en wat ik van het merk zelf vind. Want dit is iedere keer het zelfde. Het is gewoon een super Spaans merk. 

Vandaag heb ik voor jullie een mooie diep blauwe kleur die mij deed denken aan de donkere lucht met alle mooie sterretjes aan de hemel. 
De lak is mooi blauw en in het blauwe zitten heel veel kleine shimmers verstopt. In het potje dacht ik dat het een beetje saaie lak zou zijn. Blauw met wat shimmers en niet meer dan dat. Nou schijn bedriegt!

De potjes zijn erg simpel en hebben een lange witte dop. Het potje bevat 13ml aan prachtige substantie. Die overigens niet dik en stroperig is maar ook niet waterig. Dus gewoon lekker smeerbaar.

De kwast is gewoon dun, recht en lang. Prima om perfect mee te lakken. Mijn nagels zijn niet zo heel breed dus dan werkt het gewoon wat lekkerder.


Bij het eerste laagje had ik nog niet echt het wauw gevoel maar toen ik bezig ging aan het tweede laagje kreeg ik dit gevoel wel. Ik was stom verbaasd dat ie zo mooi zou zijn. Hij droogde erg snel en ook dat vind ik een groot voordeel!


Wat deze lakjes kosten weet ik niet precies maar het is zo rond de €2,00 dus een heerlijk prima budget merk! Te koop in o.a. SpanjeOmdat de lakjes geen naam hebben maar nummers heb ik deze lak omgedoopt tot Starlight Blue omdat hij me deed denken aan de sterrenhemel!

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Starlight Blue

  1. Prachtige blauwe kleur! We love flormar haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge