StarGazer

Zo de kerstdagen zijn voorbij en we gaan ons klaar maken voor het laatste feestje van het jaar. Oud & Nieuw. Voor mij is dit gewoon ieder jaar weer echt het feest van het jaar. Ik vind het gezellig en geniet zo altijd van de aanwezigheid van vrienden. Dit jaar houden we het klein en lekker in ons eigen huisje. Want waar kunnen we 2014 beter beginnen dan in ons eigen huis?!

DSC_3358-BorderMakerZo genoeg gekletst over het jaarlijkse wissel feestje. Tijd voor een fantastische lak die net als de jaarwisseling mooi veranderd. Maar dan niet van getal maar van kleur. Deze super mooie duochroom zag ik eens voorbij komen en ik was erg benieuwd hoe hij op mijn nagels zou zijn.

StarGazer is niet echt een merk wat iedereen kent. Toch vind ik het erg leuke lakken. Ze hebben toch vaak net wat anders dan andere lakken. StarGazer heeft helaas geen namen voor hun lakken maar nummers. Dit lakje is nummer 307. 307 is een lakje met een donker groene basis met daarin heel veel glitters. Deze variëren van Paars, Geel, Groen, Oranje. De ronde bolle flesjes zijn gevuld met 14ml. Ze zijn best groot dus. De kwast is rond en netjes afgesneden.

DSC_3360-BorderMaker

StarGazer 307 is dekkend in 2 dunne laagjes. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik een 3e laagje misschien zelf nog wel wat mooier had gevonden. Des ondanks droogt de lak enorm snel en ziet het er super mooi uit!

DSC_3355-BorderMaker DSC_3353-BorderMaker DSC_3357-BorderMaker

Ik kocht deze lak bij Attitude Holland. Maar StarGazer heeft ook zijn eigen Nederlandse webshop. Hier kosten deze duochroom lakken €3,90

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to StarGazer

  1. Mooi! Ik wil altijd nog graag een chrome lak van StarGazer!

  2. wat een geweldige mooie lak!

  3. Deze heb ik ook. Erg mooi. Ik heb ze bij Mooi parfumerie gekocht (op leiden centraal)

  4. Ik kende dit merk nog niet maar wat is dit een geweldig lakje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge