Sprinkles

Soms zit ik tussen de to do foto’s te kijken wat ik heb geswatched en wat ik nog met jullie ga delen. Soms zitten hier lakken tussen die er al een hele tijd staan maar op de 1 of andere manier niet aan bod zijn gekomen.

Hoe dit komt. Ik heb werkelijk geen idee. Want soms zijn dit gewoon echt super leuke lakken. Zo ook deze lak van Claire’s. Ik weet niet hoelang ik hem al tot mijn bezit heb maar dat ie al een tijd klaar staat voor jullie, staat vast! Het is wel al een lak die er is sinds de vernieuwing van de flesjes. Het is een rond flesje met een zilveren dop met een inhoud van 10ml. De rode recht afgesneden kwast ziet er netjes uit en lakt goed.Sprinkles is een roze basis lak met verschillende soorten en kleuren glitters. Er zitten blauwe en gele hexagons in maar ook blauwe, gele en witte gewone glittertjes. De lak dekt met 3 laagjes en hoe meer laagjes hoe langer het duurt voordat de lak droog is… BUMMER!

Of deze lak nog te koop is weet ik niet. Maar opzich ziet het lakje er erg leuk uit. Ook onder blacklight.De lakken van Claire’s zijn te koop in de Claire’s winkel en ik vind dat ze steeds meer met de vernieuwingen mee gaan. Van textuur lakken tot speckled lakken je ziet het steeds meer bij Claire’s. De prijzen van de lakken liggen tussen de €2,99 en de €4,99
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Sprinkles

 1. Wat een vrolijke kleur, leuk met al die glitters! Ik moet toch eens naar de Claire’s toe 😉
  Mirjam onlangs geplaatst…Make-Up Studio Limited Edition Blue LagoonMy Profile

 2. Wat een grappig lakje! Erg leuk! Net wat voor je…!
  NailTalk onlangs geplaatst…Brazilian Dots – Nail ArtMy Profile

 3. cute lakje 😀
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 22/7; Peach!My Profile

 4. Wow deze is gaaf! Ik weet niet hoe je het doet maar zie op jou blog echt altijd de mooiste lakjes voorbij komen!
  Lonneke onlangs geplaatst…Summer TagMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge