Spotty

Primark staat bekend om zijn goedkope leuke trendy kleding maar vergeet vooral niet dat ze ook een hele toffe beauty afdeling hebben met heel veel gave spulletjes op beauty gebied en denk dan ook eens aan de lakjes die ze hebben.

DSC_4009-BorderMaker

Verschillende nagellak trends komen voorbij en het ene merk gaat in op de textuur trend maar een ander merk pakt de speckled lakken en maakt daar zijn eigen versie op. Persoonlijk vind ik de speckled lakken erg leuk. Helaas zijn er maar weinig merken die deze trend echt oppakken.

Tijdens mijn bezoek aan Newcastle waar we natuurlijk de Primark in liepen was ik benieuwd of er nog andere lakken waren dan in Eindhoven. En ja hoor! Daar stonden 2 soorten Speckled lakken. Bij de Primark ook wel Spotty genoemd. Ik koos beide kleuren en vandaag laat ik jullie de oud roze/lila kleur zien. Het flesje zit verpakt in een leuk zwart doosje en lijkt wat klein. Toch zit er een inhoud in van 7ml. De kwast heeft een heel kort steeltje en is rond.

DSC_4011-BorderMaker

In het flesje leek de lak oud roze maar op mijn nagels lijkt hij wel lila en is ie dekkend in 2 laagjes. De zwarte glitters zweven ook mooi in laagjes op mijn nagels. Wel duurde het net wat langer voordat deze lak droog is.

DSC_4012-BorderMaker DSC_4013-BorderMaker DSC_4015-BorderMaker

Spotty is te koop bij Primark. Ik weet niet of ze hier in Nederland ook te vinden zijn maar ik betaalde voor deze in Engeland 2 Pond.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Spotty

  1. Wat een leuk prijsje voor zo’n schattig lakje! <3

  2. Die is wel erg leuk vind ik! 🙂

  3. oeh wat een leuk lakje! Geeft een leuk effect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge