Spoiled vs. Essence

Vorige week konden jullie al mijn review zien van de Wet ’n Wild Spoiled lak Deeper Dive. Tijdens het swatchen van deze lak stond hij naast 1 van de nieuwe Essence lakken en ze leken wel enorm veel op elkaar. Vandaag ga ik ze voor jullie vergelijken.

Deeper Dive leek op het eerste gezicht in het flesje enorm veel op de nieuwe Galactic Glam van Essence. De flesjes zijn redelijk verschillend. Deeper Dive heeft een flesje met een inhoud van 14,8 ml en het Colour & Go flesje van Essence is gevuld met 8ml. Beide lakken hebben wel een brede kwast.

Buiten de identieke kleuren hebben de lakken wel degelijk verschillende glitters. Deeper Dive heeft prachtige gouden mini flakes en Galactic Glam heeft wel degelijk gouden glitters. In mijn review konden jullie al lezen dat Deeper Dive redelijk dekkend was in 2 laagjes maar dat een 3e laag zeker nodig was. Galactic Glam is daarin tegen bijna dekkend in 1 laagje.

Bij Deeper Dive kun je bijna de glitters niet terug zien op mijn nagels. Galactic Glam glittert helemaal van mijn nagels af. Een enorm verschil.

DSC_4233-BorderMaker DSC_4235-BorderMaker DSC_4236-BorderMaker

Conclusie: Beide lakken hebben dezelfde kleur en dezelfde kwasten. Ook is de droogtijd gelijk. De verschillen zijn duidelijk te zien in de dekking en in de glitters.

Deeper Dive is te koop bij Big Bazar voor €2,50 en Galactic Glam is te koop bij Kruidvat en kost €1,69. 

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge