Special Eye Today – WK

Omdat ik echt niet kon kiezen en ik niet zeker weet of Nederland vanavond gaat winnen. Want ik kan wel wat hopen maar daarmee is nog niet zeker gezegd dat het gebeurd. Heb ik deze keer 2 looks gemaakt. Vandaag een speciale WK ooglook en morgen komt mijn verjaardags look online.

Speciaal voor het WK ben ik even flink los gegaan met mijn producten. Op de foto lijkt het wel een ware chaos en op mijn bureau was dat ook maar ach met het WK met een leuke vrolijke look mag dat best!Wat heb ik gebruikt:
-Urban Decay – Primer Potion
-NYX – Jumbo pencil – Milk
-Oogpotloden – Rood en Blauw
Saffron 12 matte palette – Rood en Blauw
-Make Up Studio – Parelmoer wit
-Flormar – Mascara Primer
-Essence – Hup Holland Hup Wimpers
-Essence – Colour Flash – Blauw
-Yes Love – Dual Eyeliner – Oranje

Zoals ik al zei een hele hoop wat er uit zag als een ware chaos 😛 Maar ik vind het resultaat wel erg grappig geworden dus speciaal voor jullie deze echte WK look!Doen jullie ook wat extra’s met make up? Of houden jullie het simpel met een kleur stift en oranje lippenstift?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
 • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
 • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to Special Eye Today – WK

 1. Die wimpers!! Geweldig! Hopen dat je look gaat helpen voor de overwinning 😀
  NailTalk onlangs geplaatst…WK – Nail ArtMy Profile

 2. woahh gaaf met die wimpers 😀
  femketje onlangs geplaatst…Make-Up Stash!My Profile

 3. Wat leuk gedaan! Hopelijk gaan we nu ook winnen!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Oh My Insta #26My Profile

 4. Ooh wat heb je dat gaaf gedaan! En die wimpers heel tof 🙂

 5. wat een toffe ooglook heb je gemaakt! Vooral de eyeliner is tof
  Angelique onlangs geplaatst…Favo`s & No Favo`s juni 2014My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge