Special Eye Today *Touch Of Color*

Wendy Special EyeAfgelopen weekend was een beetje een puinhoop. De geplande artikelen had ik wel maar gewoon niet online gezet en ingepland. Maar goed dat wil zeggen dat jullie nu nog iets te goed hebben van me!

Ik maakte een gewone dagelijkse look met een touch of color. Ik gebruikte mijn W7 – In The Buff palette. Ik deed Silk en Thunder op mijn bewegend ooglid en op mijn buitense ooghoek. Om vervolgens flink wat Sand aan de binnenkant te doen.Wat Catrice Made To Stay inside eye op mijn water lijn en een frissere blik is geboren :P. Nu een strakke wing met mijn Jumbo Eyeliner Pen van Essence (nu in de uitverkoopbakken want helaas uit het assortiment). Zwarte mascara op mijn onderste wimpers en voor de bovenste komt de touch of color. Begin met een goede witte mascara base en wanneer deze net droog is ga er dan met de Colour Flash Volume mascara van Essence over heen. Ik koos voor de groene kleur in deze look.Ik hou er van om zo met verschillende kleuren mascara te spelen. Hebben jullie ook verschillende kleuren mascara of houden jullie het bij een save color?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
 • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
 • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to Special Eye Today *Touch Of Color*

 1. Wat een mooie en bijzondere look! Leuk gedaan.
  Mirjam onlangs geplaatst…Nailart Challenge #3: Ombre/WatermarbleMy Profile

 2. mooi hoor…ik draag eigenlijk altijd blauwe mascara en soms paars. Deze kleur heb ik niet al was ik er wel benieuwd naar… maar ik ben dus van de variatie..

 3. Je oogkleur komt wel mooi uit zo 🙂
  Stéphanie onlangs geplaatst…Nieuwe layout online!My Profile

 4. ik ben gek op gekleurde mascara maar gebruik het meestal alleen op de onderste wimpers 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge