Special Eye Today

Wendy Special EyeOndanks dat er vanmorgen al een artikel online kwam maar het ook de laatste dag van de maand is wil ik toch nog even een Special Eye artikel online zetten.

Om me heen zie ik veel meiden/vrouwen de standaard bruin tinten gebruiken voor een subtiele look. Maar met een beetje kleur kan een look ook subtiel zijn en zelfs met een touch of neon kan een look subtiel zijn. Ik draag weinig naturel tinten en hou wel van wat kleur. Vandaag laat ik jullie een subtiele draagbare look zien met net wat meer kleur.

Ik gebruikte mijn Saffron 12 matte eyeshadow palette en koos voor de knallende roze kleur. Roze past nu eenmaal erg goed bij mijn huid en ogen dus waarom niet. Verder gebruik ik alleen een highlighter in dit geval KIKO – Rock Attraction Blush – 01 Pearly Rock, Essence – Liquid Inkt – Matt en een goede mascara voor mij is dat tegenwoordig de nieuwe Essence – Lash Princess. Oke, eerlijk is eerlijk ik gebruikte nog wat basis producten zoals: Urban Decay – Primer Potion, NYX Jumbo Pencil – Milk, Catrice – Coverstick, Catrice – Made To Stay Inside Eye die het allemaal net wat beter op hun plek houden en de kleur wat intenser maken. Mocht je de rest van je gezicht nog wat kleur willen geven kies dan voor een lekkere bronzer en/of blush.Ik hou ervan om zo voor de dag te komen. Het is gewoon netjes, subtiel maar toch knalt de kleur lekker. Gebruiken jullie wel eens kleur in een dagelijkse ooglook?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
  • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
  • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to Special Eye Today

  1. ik hou er van…heb zelf bijna altijd lichtblauw op mn ogen….en soms lichtgroen…

  2. Mooie look, lekker knal! Ben je gaan volgen, je hebt een leuke blog 😀
    Maaike onlangs geplaatst…Quote of the week – AutumnMy Profile

  3. oeh toffe look, love die roze kleur!
    Angelique onlangs geplaatst…Gosh natural blush 42 melonMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge