Special Eye Today

Wendy Special EyeSoms en zeker wanneer het zonnetje schijnt en het zeker niet te warm is heb ik zin om me compleet uit te leven met highlighters. Zo ook vandaag voor deze Special Eye.

Ik denk dat ik deze look zelfs een naam kan geven. Wat dachten jullie van Highlighter All Over :P. Ik ben flink los gegaan met diverse producten. Nieuwsgierig welke?
-Urban Decay – Primer Potion
-NYX – Jumbo Pencil – Milk
-Rimmel London – Scandeleyes – Witness White
-Inglot – Eyeshadow – Licht Roze & Paars
-KIKO – Rock Attraction Blush – Pearly Rock
-Catrice – Made To Stay – Inside Eye
-Make Up Studio – Geleyeliner – Black
-Yes Love – Glitter Eyeliner – Paars
-Yes Love – Max Volume Mascara- Black

Hier kunnen we wel lekker mee los gaan dacht ik zo!
Als eerst heb ik op alle plekken waar ik de highlighter/lichte shimmer oogschaduw wou aanbrengen wit gemaakt met mijn Jumbo Pencil. Deze bracht ik aan over een laagje Primer Potion. Zo heb je een nog langer de perfecte look. Daarna ging ik los met mijn blend kwast en depte ik af en toe al even mijn kwast over de highlighter heen. Zodat tijdens het blenden al een mooi effect ontstond. Dan nog even een paars kleurtje aanbrengen in mijn arcadebook en aan de buitenkant van mijn oog. En weer aan de slag met mijn blend kwast. Tadaaaaa!

Omdat jullie tijdens mijn shoplog van Yes Love zo enthousiast waren over de glitter eyeliner besloot ik deze over mijn zwarte eyeliner aan te brengen. Op de foto zie je de glitter niet zo goed zitten maar ze waren er echt.

Het geheel afmaken met een goede zwarte mascara en ik kon weer voor de dag komen 😉Ik vind het een geslaagde look voor een lekker feestelijke zonnige dag!
Wendy Liefs

 

You might also like:

 • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
 • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
 • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to Special Eye Today

 1. Heel erg mooi Wendy! Als ik met kleurtjes ga experimenteren dan zal het ook paars worden. Erg mooi! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Inspiratie bronnen Max & More make-up?My Profile

 2. Ik vind het erg heel erg mooi uitzien, hier houd ik wel van….lekker opvallend!
  Petra onlangs geplaatst…Ooglook, Max &More brown eyes palette ….My Profile

 3. Dit is echt een look voor jou, leuk gedaan meid!
  NailTalk onlangs geplaatst…Laushine 85 ( & nail art)My Profile

 4. je hebt prachtige kleuren gebruikt!
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge