Special Eye Today

Wendy Special EyeGister konden jullie al mijn WK look zien en ja hij heeft zeker mogen bijdragen aan de winst. Op naar de kwart finale. Maar omdat ik niet kon kiezen en het vandaag eigenlijk de geplande dag is voor een special eye, koos ik er voor om vandaag mijn verjaardagslook met jullie te delen.

Ik had van te voren een licht roze blouse en een turquoise rok gescoord en ging dit ook verwerken in mijn ooglook.
Wat gebruikte ik?:-Urban Decay – Primer Potion
-NYX – Jumbo pencil Milk
-Essence – All About Candies palette
-Technic Electric palette – Turquoise ( 2e van rechts)
-Make Up Studio – Crème eyeliner – black
-Yes Love – Mascara – zwart

Ik koos voor een mooie overloop van turquoise kleuren om mijn ooglid en in mijn arcadeboog om vervolgens op mijn wenkbrouwbot een heel klein vleugje (licht) roze aan te brengen als highlighter. En om het helemaal af te maken knipte ik een nep wimper van de Action door en plakte deze aan de buiten kant van mijn wimperranden.Matchen jullie wel eens make up bij je kleding kleuren?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
 • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
 • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to Special Eye Today

 1. Wat een mooie ooglook! Ik ben dol op turquoise kleuren.
  Lonneke onlangs geplaatst…Review: OPI Next Stop … The Bikini ZoneMy Profile

 2. Hele mooie look heb je gemaakt, mooie kleuren en het staat je goed!
  Miss Sentinelli onlangs geplaatst…DIY lichaamsscrubMy Profile

 3. Love it! wilde het nog zeggen toen ik er was maar helemaal vergeten
  Angelique onlangs geplaatst…Max & More blue eyes eyeshadow paletteMy Profile

 4. Deze look is zo mooi! de kleuren passen zo leuk bij elkaar!
  Margo onlangs geplaatst…Reactie op Getest: Laushine paarse nagellak door NailTalkMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge