Special Eye Today

Wendy Special EyeWat voor make up draag jij wanneer en hoe? Ik hou echt van knallende popping kleuren maar ooit kun je dat gewoon echt niet dragen. En sinds ik het W7 – In The Buff palette in mijn bezit heb draag ik vaker een natural smokey eye.

Ik draag door de weeks weinig tot geen make up. Als ik in huis bezig ben vind ik het niet noodzakelijk. Mochten we een etentje hebben ofzo dan maak ik me altijd wel even op maar verder niet echt. Zo geld het eigenlijk ook voor de weekenden. Maar als ik kan pak ik graag uit met mijn kleuren palette. Toch draag ik de laatste tijd wat rustigere ooglooks. Vandaag laat ik jullie mijn natural smockey eye zien.

Wat gebruikte ik:
Urban Decay – Primer Potion
W7 – In The Buff palette
Make Up Studio – Crème Eyeliner Black
Catrice – Ultra Black Volume MascaraIk gebruikte 3 kleuren van het In The Buff palette en dat gaf mij een prachtige naturel look. #2 #3 en #11Gebruiken jullie ook nude palettes of alleen maar popping color. Ondanks dat ik dit heel tof en chique vind mis ik toch mijn touche of color. Mensen die mij goed kennen zullen dit wel snappen 😉
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
 • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
 • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to Special Eye Today

 1. love de kleurencombinatie 😀
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 31/5; Neon Galore!My Profile

 2. Hele mooie look zeg, goed gedaan!
  NailTalk onlangs geplaatst…Polish to doMy Profile

 3. Mooie look heb je gemaakt! Ik ben echt een “nude” eye look liefhebber. Ik heb mijn kleuren periode ver achter mij gelaten! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Persoonlijke updateMy Profile

 4. Prachtige look, past mooi bij de kleur van je ogen!
  Angelique onlangs geplaatst…Teeez kwasten, blush, oogschaduw en punt kwastMy Profile

 5. Oh wauw wat een mooi pigment zit er in dit palet.. W7 rocks 😀
  Margo onlangs geplaatst…Inspiratie: denim nailsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge