Special Eye Today

Het was bijna in de soep gelopen deze maand met mijn Special Eye artikel. Ieder jaar heb ik opnieuw last van ontstoken ogen door de hooikoorts. Dit duurt altijd een paar dagen en dan is het weer weg en dat was nu NET optijd.

Ik had al een tijdje deze look voor jullie in mijn gedachte. Het is een beetje de overgang van het donkere van de winter naar het kleurrijke van de lente. Toen ik het weekend mijn stash aan het opruimen was kwam ik de juiste kleuren tegen maar ja toen waren mijn ogen zo dik en rood als ik weet niet wat. Gister was het gelukkig weg getrokken en kon ik mooi op tijd nog deze look voor jullie maken.
Ik gebruikte:
Technic Electric Palette – Blauwe oogschaduw (rechts boven in)
Make Up Studio – Hazzle Glow
Make Up Studio – 436 – Highlighter
Make Up Studio – Black Gel Eyeliner
Catrice – Ultimate Lash Multimizer – Black

Zowel boven mijn ooglid als in mijn arcadeboog gebruikte ik de Hazzle Glow. Op mijn bewegend ooglid gebruikte ik de blauwe kleur uit het Technic Electric Palette. Wat eyeliner en mascara en klaar is mijn ooglook.Precies zoals ik mijn gedachte had!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
  • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
  • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to Special Eye Today

  1. Staat je erg leuk. 😉
    Mandy onlangs geplaatst…HELP…….My Profile

  2. Mooie kleuren heb je gekozen! En geen spoortje van de hooikoorts te zien hoor meid! Ben benieuwd naar je lakjes die je van GYND gaat krijgen 😀
    NailTalk onlangs geplaatst…Safari – No. 100My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge