Special Eye Today

Vandaag weer eens een heerlijke kleurrijke ooglook. Ik zat tussen mijn palettes te rommelen en kwam mijn Sleek Acid palette weer eens tegen. Ik gebruik dit palette best vaak maar sommige kleuren juist nooit. Tijd om daar eens verandering in te brengen.

Wat gebruikte ik:
-Sleek Acid Palette
-Make Up Studio – Crème oogschaduw – Ocean Green
-Hema – Gel Eyeliner – Blue
-NYC – Big Bold Mascara – Black

Het Acid palette van Sleek staat bekend om zijn neon kleuren. Ik vind ze echt geweldig en draag ze vaak. Een leuk weetje van deze oogschaduw is dat ze ook echt knallen onder blacklight. Maar voor deze heerlijke lente look koos ik voor de groene kleuren die ik weinig tot niet gebruik.

Als basis bracht ik de crème oogschaduw aan van Make Up Studio. Hiermee blijft de oogschaduw een heel stuk beter zitten en zijn ze ook nog goed te blenden. Ik begon aan de buitenkant met de olijf groene kleur. Dit blende ik naar binnen en op het midden van mijn ooglid bracht ik de neon groen aan. Om het af te maken deed ik in mijn binnenste ooghoek de neon gele kleur. Om het kleurrijke geheel af te maken koos ik voor een blauwe eyeliner en een zwarte mascara.

Het is een knallende look geworden en voor de zonnige dagen helemaal vrolijk!

Wendy Liefs 

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Special Eye Today

  1. Mooie kleuren heb je gebruikt, blijft een prachtig palette van Sleek.

  2. Voor mij persoonlijk veel en veel te fel maar wel apart en gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge