Special Eye Today

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een leuke ooglook maakte. Toch vind ik dat ik dit net zoals nail arts wat vaker moet doen. Met make up spelen doe ik al zodra ik mijn make up pak en oogschaduw en dergelijke aanbreng.Na wat wikken en wegen besloot ik dat ik dit gewoon op de laatste dag van de maand wil delen met jullie. In dat geval heb ik de hele maand de tijd om te bedenken wat we er van gaan maken.

Nu zullen jullie wel denken: het is dit weekend carnaval dus er zal wel een knallende look komen… Helaas moet ik jullie daarin teleurstellen. Momenteel spelen hier veel dingen waardoor Carnaval niet echt prioriteit heeft. Daarom heb ik juist een hele draagbare Every Day look gemaakt.

Wat heb ik hiervoor gebruikt:
DSC_4138-BorderMaker


– Urban Decay – Ammo Palette
– NYX – Jumbo Eye Pencil – Milk
– Make Up Studio – Gel Eyeliner – Black
– NYC – Big Bold Curl Mascara – Black

DSC_4132DSC_4133

Als eerste bracht ik een basis aan in mijn buitenste ooghoek en een deel arcadeboog. Dit deed ik met het NYX Jumbo Pencil. Dit zijn fijne potloden en blenden erg goed. Vervolgens koos ik voor de kleur Last Call uit het palette en begon dit over de witte kleur aan te brengen. Hierdoor word de kleur net wat intenser.

Aan de binnenkant van mijn ogen heb ik gekozen voor de kleur Sin. Dit is een mooie licht gouden kleur die goed blend. Dit heb ik dan ook gedaan richting mijn ooglid. Hier bracht ik nog een klein beetje Grifter over aan. Zodat het paarse van Last Call een beetje terug komt op mijn ooglid.

Een mooie strakke zwarte eyeliner langs de wimperrand, een goede dot mascara en klaar is mijn every day look

Wendy Liefs

You might also like:

  • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
  • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
  • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to Special Eye Today

  1. mooie look heb je er van gemaakt

  2. Dat heb je heel mooi gedaan. Mooie scherpe foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge