Sparkly Vernis *Snowflakies*

Gelukkig is de winter voorbij, maar toch gaan we nog even aan sneeuwvlokken denken. En het gekke deze sneeuwvlokken oftewel Snowflakies zijn het allermooist in de zon. Dus weg met de winter en laat de zon maar komen.

Sparkly Vernis is ook weer een prachtig indie merk wat je hier in de shop kunt vinden. De prachtige holografisch lakken met allerlei extra’s zijn gewoon perfect. De flesjes zijn vrij standaard maar met zulke schitterende lakken kan dat zeker. Ze zijn gevuld met 12 ml.Snowflakies is een gewone zilveren holografische lak. Het speciale aan deze lak zijn de clear holo flakes die in de lak verstopt zitten. Met 2 a 3 laagjes heb je een dekkende holo lak maar als je hem als extra wil dragen over een andere lak voldoet1 laagje prima. De lak droogt snel en schittert gewoon prachtig.Alle Sparkly Vernis lakken zijn 3 free. Dit houd in dat ze de ingrediënten: Dibutyl Phthalate, Toluene en Formaldehyde niet bevatten. De lakken van Sparkly Vernis zijn te koop bij Nailpaintlove en kosten €14,95 per stuk..
Mocht je nog steeds twijfelen waarom een indie lak? Binnenkort laat ik jullie zien waarom doormiddel van een vergelijking!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Sparkly Vernis *Snowflakies*

 1. Deze hoort ook nog bij mijn lijstje….

  Love it!
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Mijn naam is Fibromyalgie.My Profile

 2. Hij is echt prachtig ja… Die flakies er door maken ‘m helemaal af!
  NailTalk onlangs geplaatst…Shimmery Blue – Nail ArtMy Profile

 3. het is erg mooi om naar te kijken zeker omdat ik er toch steeds andere kleuren in zie…heel apart…
  Petra onlangs geplaatst…Tag: Bloginspiratie.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge