Sparkling Garbage

Glitters Glitters en nog eens Glitters dat is wat ik bij deze Orly lak dacht. Mijn god zeg. Ik moest mijn lampen uitzetten tijdens het lakken anders werd ik verblind door de glitters. En toch is het me gelukt deze lak mooi te lakken om hem met jullie te delen.

DSC_3652-BorderMakerNou de verhalen van het shoppen in Amerika kennen jullie natuurlijk ondertussen echt wel. Zo ook bij het shoppen van deze lak hoort dat geweldige -ik-wil-ze-allemaal- gevoel. Orly is voor mij niet vaak een merk wat mij raakt of waarvan ik heb DIE WIL IK.. Nou bij het zien van deze wist ik het zeker en ging ie regelrecht in mijn winkeltas (mandjes hebben ze niet 😉 )

Sparkling Garbage is een mooie licht groene/turquoise lak met heel veel maar ook echt heel erg veel holografische glitters. De flesjes van Orly zijn groot en bevatten dan ook 18ml!! De enorm fijne anti slip dop ligt lekker in je hand en hiermee kan je prima lakken. De kwast die aan de dop vast zit is smal en lang.

DSC_3652-BorderMaker

Sparkling Garbage is dekkend in 3 dunne laagjes. Verrassend vond ik dat het eerste laagje een textuur idee gaf maar na de overige 2 laagjes was het enorm mooi glad en glanste de lak ook mooi. Doordat de substantie aan de dunne kant is droogt de lak wel snel.

DSC_3606-BorderMaker DSC_3607-BorderMaker DSC_3608-BorderMaker

Ik kocht Sparkling Garbage in Amerika maar mocht je deze lak toch nog eens hier ergens vinden zal ik zeker niet twijfelen om hem te kopen zeker niet als je enorm van glitters houdt. Ik ben blij met deze aankoop!

Liefs Wendy

 

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Sparkling Garbage

  1. Oh wat een beauty! Erg mooie lak!

  2. Wauw, wat een mooie glitters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge