Soulful

Binnenkort komt er weer een nieuwe LE van Catrice aan. Eerlijk is eerlijk ik vind ze de laatste tijd enorm tegenvallen en de kleuren die ze nu iedere x uitbrengen zijn niet echt vernieuwend meer. Toch ben ik benieuwd wat ze er nu weer van hebben gemaakt en zal ik de lakjes in het schap weer bekijken en beslis dan wel welke ik meeneem.

DSC_3458-BorderMakerMaar tijdens het opruimen en opnieuw indelen van mijn lakjes kwam ik nog een oude LE beauty tegen. Tijdens het opruimen viel deze lak me weer op. Precies om dezelfde reden als toen de collectie uitkwam. De prachtige shimmer die deze lak bevat glanst het flesje nog net niet uit.

Soulful is een lakje uit de SpectaculART collectie. Het is een diep rode/paarse kleur die heel warm oogt. Door de prachtige shimmers die erin zitten glanst de lak nog net een tikkeltje mooier. Het is nog een oud flesje maar bevat ook gewoon 10ml en de kwast is wel breed maar nog rond.

DSC_3462-BorderMaker

Ik heb Soulful 3 laagjes aangebracht zodat je de warme kleur mooi op je nagels krijgt. Ik vind de kleur in het flesje echt fantastisch. Op mijn nagels vond ik het mijn huid wat bleek maken. De lak droogt wel enorm snel!

DSC_3451-BorderMaker DSC_3454-BorderMaker DSC_3455-BorderMaker

Helaas is deze lak niet meer te koop. De overige Catrice lakken zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Hier kosten de lakken €2,99 per stuk.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Soulful

  1. leuk kleurtje en idd ik heb ook al een paar collecties niks gekocht. volgens mij wel weer een paar leuke kleurtjes / finishes in de komende collectie..

  2. Echt een hele mooie lak! Dit was volgens mij de enige lak die ik gekocht had van de SpectaculART collectie. Ik vind de collecties ook niet zo vernieuwend meer!

  3. Ohh deze kleur vind ik echt heel erg mooi! Ik ben echt dol op de lakjes van catrice dus vind het wel heel erg jammer dat ie niet meer te krijgen is.. Echt super mooi 🙂

  4. Wat een mooie kleur! Catrice is altijd wel goed 😀

  5. wat een prachtige, mooie bessenachtige kleur, i love it! Jammer dat hij niet meer te koop is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge