Some Teal Green

Tijdens de VIP avond van Make Up Studio Brand Store Eindhoven kocht ik een aantal spulletjes 1 van de producten die ik meenam was een prachtige nagellak die ik al een tijdje op mijn wishlist had.

In mijn verslag van deze VIP avond konden jullie al mijn aankopen zien. Vandaag laat ik jullie 1 van de prachtige lakken zien die ik kocht tijdens deze avond. Bij de verpakking van deze lakken krijg ik ook altijd een waar VIP gevoel. Ze zien er chic uit en ogen ook nog eens strak. In het zwarte doosje zit een “window” waardoor je kan zien welke kleur er in zit. Wanneer je het flesje uit het doosje haalt zie je een grote zwarte vierkante dop. Deze kun je er ook af halen. Hierdoor blijft er een klein zwart dopje over waar een standaard rond kwastje aan vast zit. Hier is ook prima mee te lakken.M64, helaas geen naam maar een nummer, is een prachtige groene kleur die dekt in 2 laagjes. Wel zou ik adviseren een goede base coat te gebruiken. Ik zou zelf de volgende x zelfs 2 laagjes base coat aanbrengen. Ondanks dat de kleur prachtig is en de toplaag enorm snel droogt, de onderlaag duurt iets langer, stained hij enorm. Wanneer hij droog is blijft er een enorm mooie glans achter.De lakjes van Make Up Studio zijn natuurlijk te koop in de verschillende Make Up Studio Brand Stores. Ook is er 1 webshop waar je deze lakken kunt kopen. De lakken kosten overal €12,90 en zijn het zeker waard!

Doe jij al mee met de Winactie?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Some Teal Green

  1. Oh mijn god, wat een mooie kleur! I love it! 😀
    Mirjam onlangs geplaatst…Ikat nailart & China GlazeMy Profile

  2. Oh wauw… Hij is prachtig!!!!!
    NailTalk onlangs geplaatst…W7 – 96 MosaicMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge