Some Personal Stuff

De laatste maanden hebben jullie vast wel gemerkt dat ik wat meer afwezig ben. Dit heeft een aantal redenen en ik ben er nu klaar voor om dit in grote lijnen met jullie te delen. Ook wil ik jullie graag vertellen hoe het hierdoor met mij gaat.

Begin van de zomer besloot ik om een zomerschema in te lassen. Nu de zomer voorbij is loopt dit schema eigenlijk gewoon door. Ik denk dat dit voorlopig ook zo blijft. Zodat ik niet 7 dagen in de week bezig moet zijn. Buiten dat ik het bloggen heerlijk vind, spelen er genoeg leuke maar ook minder leuke dingen in mijn leven momenteel.

Laten we beginnen met de minder leuke dingen. Begin van de zomer kreeg ik diverse slechte berichten van mensen die me dierbaar zijn. Mensen die ernstig ziek zijn en veel pijn hebben. Liever wil ik er niet te ver op in gaan maar het raakt me gewoon enorm. Van 1 heb ik al afscheid moeten nemen en dit is verschrikkelijk. Doordat er ook veel mensen in mijn directe omgeving aan het verhuizen zijn of bezig zijn om te gaan verhuizen, voelt het alsof alles en iedereen weg van mij gaat. En juist dat is vooral emotioneel heel zwaar voor mij en probeer ik een goede plek te geven in mijn hoofd.

Doordat het emotioneel een enorm achtbaan effect is, werkt mijn lijf ook tegen. Mijn dystrofie is erg stress gevoelig en dat merk ik nu. En niet alleen ik maar ook alles om mij heen. Schoonmaken in huis is bijvoorbeeld nu iets wat echt onderaan de ‘moet-ik-vandaag-echt-doen lijst’ staat.

Maar eerlijk is eerlijk, dingen die zo heftig binnen komen geven ook een soort van keerzijde aan je eigen leven. Je gaat ineens nadenken wat je nou echt gelukkig maakt. Bepaalde dingen moeten nu gewoon niet meer en andere dingen lijken ineens stukken belangrijker. Genieten van kleine geluksmomentjes worden ook ineens intenser. En inderdaad bloggen hoort daar ook bij. Want wat is er nou leuker dan jullie reacties lezen.

Het klinkt misschien allemaal wat vaag voor jullie. Maar vind toch dat jullie zo een stukje duidelijkheid hebben in waarom er af en toe misschien even geen artikel online komt. Hoe het nu met mijn lichamelijke gezondheid gaat laat ik jullie snel weten!
Wendy Liefs

bron images: Pinterest

You might also like:

  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.
  • Wat gaat de tijd ontzettend snel als je vakantie aan het vieren bent. We hebben ontzettend veel gedaan en gezien. Maar doordat alles zo snel gaat zijn we er niet aan toe gekomen om hier berichtjes over te schrijven dus ik doe nu even een samenvattend bericht in de hoop dat ik later tijd heb om nog eens even alles uitgebreider te omschrijven.

Leave a comment to Some Personal Stuff

  1. Allemaal erg begrijpelijk, ik vind je een topper, ik kijk erg tegen je op (op een positieve manier) ik hoop dat je snel je wat beter mag voelen, al kun je natuurlijk alle slechte nieuws niet vooraf voorspellen.

    Dikke knuffel voor jou.
    Angelique onlangs geplaatst…Douglas beauty system more than moisture shiny lip-balmMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge