Some NEW Essence Nail Polish

Hmm, terugkijkend in mijn artikelen zie ik dat ik gewoon helemaal ben vergeten om de nieuwe lakken van Essence te laten zien! *Shame On Me!* Maar vandaag dan 2 nieuwe Essence lakken.

2x per jaar is er een assortiment wissel bij Essence en persoonlijk vind ik dit altijd een feestje. Gewoon allemaal nieuwe spulletjes en opnieuw zoeken wat er tussen staat. De zomer wissel is alweer een tijd geleden en vandaag laat ik jullie 2 van de nieuwe lakken zien. Wat deze keer niet veranderd is zijn de flesjes. De flesjes hebben nog steeds een inhoud van 8ml en de kwast is nog steeds breed. -voor mijn pink zijn de kwasten zelfs TE breed ;)-Over The Rainbow is een aparte blauwe kleur. Het is niet 1 kleur blauw maar hij heeft verschillende blauwe shiften (oftewel verschillende blauwe glansjes). De shimmers maken er een nog mooiere lak van. Over The Rainbow is dekkend in 3 dunne laagjes en droogt snel.Hello Rosy is een totaal andere lak. Hello Rosy is een roze lak en bevat prachtige rode glitters. Wat maakt deze lak dan anders? Nou het is een Sparkle Sand lak. Hello Rosy is dekkend in 2 laagjes en je houd er een prachtige textuur aan over op je nagels.Beide lakken zijn voorlopig nog wel te koop bij Kruidvat of Trekpleister met de Essence schappen. Ze kosten €1,69 per stuk dus prima budget!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Some NEW Essence Nail Polish

  1. Die blauwe is ook wel erg gaaf! 😀
    femketje onlangs geplaatst…W7 In The Buff – Budgetproof Naked 2 Palette Dupe!My Profile

  2. Beide erg lief! Passen ook leuk bijelkaar 😉

  3. Beide lakken vind ik enorm tof, vooral de roze dit keer
    Angelique onlangs geplaatst…Syoss Supreme Selection OilMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge