Some like it Haute

Glitterlakken zijn werkelijk prachtig… Toch draag ik ze niet snel of vaak. Het eraf halen vind ik een werkelijke ramp. Ondank dat ik op internet diverse manieren heb gevonden om het eraf te halen blijft het niet mijn favoriete bezigheid. Hoe ik glitter lak eraf haal laat ik jullie een andere x zien want eerst wil ik deze prachtige lak met jullie delen.
Some Like It Haute is een schitterende lak van China Glaze die uit de Eye Candy collectie komt. En een Eye Candy is het zeker want hij bevat enorm veel mooie aspecten… 1 ervan is de mooie holografische glitters die erin zitten. Dit geeft de lak een extratje. Het is wel al een iets ouder lakje van China Glaze maar zeker niet minder mooi!


Het is een lak die bestaat uit heel veer grijze glitters en daartussen zitten de holografische glitters. De lak is wel een dikkere substantie als dat ik gewend ben van China Glaze en hierdoor droogt hij ook wat langer maar na 2 laagjes is hij compleet dekkend!

Door de holografische glitters krijg je een apart soort diepte op je nagels en dit vind ik een geweldig effect! 

Deze lak is nog te koop bij Pretty Polish maar aan de zilveren dop kun je zien dat het een soort van Limited Edition is. Hij kost €5,95 maar is het zeker waard.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Some like it Haute

  1. apart maar mooi kleurtje! En ik hou natuurlijk van glitters haha

  2. 1 van mijn favorieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge