Sold Out For Ever

Dat Catrice prachtige lakjes heeft weten we allemaal. Iedere keer kijk ik toch even met wat er nog tussen staan en zo valt mijn oog iedere x weer op een nieuw kleurtje. Stiekem heb ik zo dus al heel veel Catrice lakjes. Vorige week heb ik zo ook even staan kijken voor het Catrice Display. Bij het Kruidvat kon je met je voordeelkaart punten inleveren en zo een lakje gratis krijgen. Na lang kijken heb ik uiteindelijk 2 meegenomen tegen inlevering van 350 punten. 
Sold Out For Ever een een mooi licht mint groen lakje met enorm veel groene shimmers erin. Dit maakt dit lakje net weer wat specialer dan andere minty lakjes. Op de 1 of andere manier trok dit lakje enorm mijn aandacht. Het wat vrolijker herfst tintje gaf mij misschien even een kleine boost in de wat grauwe dagen.


Deze Catrice lak heeft nog een smal kwastje dus of dit een achterblijver is geweest of gewoon een oude versie was geen idee. Het viel mij in ieder geval meteen op. Het flesje is niet anders en bevat 10ml. 


Sold Out For Ever heeft na mijn idee een wat dunne substantie. Daardoor was hij bij het eerste lakje nogal sheer. Ik had even een baal momentje. Vond het jammer. Maar bij het tweede laagje was hij gewoon compleet dekkend. De droogtijd is zoals iedere Catrice lak, lekker vlot. 

Dit lakje is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Maar door de dunne kwast vraag ik me dus af of ik gewoon geluk heb gehad. In ieder geval kost hij €2,69 en heb ik met mijn voordeelkaart 175 punten ingeleverd.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Sold Out For Ever

  1. Mooi lakje! Heb hem zelf ook in huis gehaald:D

  2. Wat een mooie kleur 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge