Snow White

Alsof het allemaal toeval is. Want de zoek tocht naar de perfecte wit houd natuurlijk nooit op. Maar dat de naam dan ook nog perfect past bij de artikelen van gisteren. Hoe krijgen we het verzonnen.

Ik zweer bij mijn witte lak van Fogan. Dit is voor mij op dit moment nog steeds 1 van de beste witte lakken die er is. Er zullen er vast meer zijn maar tegen de prijs van Fogan kunnen weinig merken op. Fogan kost immers maar €0,99 per lakje. Toch probeer ik af en toe nog eens wat anders. En vandaag is het de beurt aan een lak van Angelica. Een merk wat je hier al vaker voorbij hebt zien komen en te koop is bij de Primark. De flesjes vind ik wel tof en zijn gevuld met 10ml. Genoeg om te proberen dus ;). De kwast is simpel rond en recht afgesneden.Tijd voor de test! Snow White is dekkend in jawel 2 dunne laagjes. Wel vond ik hem wat lastig lakken door de iet wat dunne substantie. Maar doordat de substantie wat dun is droogt de lak wel weer lekker snel. Snow White is een goede witte lak maar of hij mijn Fogan gaat vervangen. Nee, ik denk het niet.Angelica is te koop bij Primark en de lakjes kosten €2,75 per stuk. Wat dat betreft is het een prima budget lak en is het een goed alternatief!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Snow White

 1. Fogan is top! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Oproepje…..DM hulp gevraagd! 😉My Profile

 2. Mooi lakje, en fijn dat hij toch met 2 laagjes dekkend is! Ik heb mijn nagels gisteren ook wit gemaakt, ik draag bijna nooit wit maar ik ga vanavond naar de Toppers en aangezien we in het wit moeten vond ik het wel leuk om mijn nagels ook wit te maken, haha.

 3. Top! Ik hoop volgende week ook een flesje te scoren!
  NailTalk onlangs geplaatst…Freehand! – Nail ArtMy Profile

 4. Dunne lakken vind ik ook altijd even wennen maar ziet er goed uit zeg, ben nog steeds benieuwd naar dit merk haha
  Angelique onlangs geplaatst…Teeez kwasten, blush, oogschaduw en punt kwastMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge