Sinterklaas is jarig!

Vandaag is de dag dat vele kinderen hyper door het huis stuiteren. Want vandaag is het de dag dat Sinterklaas jarig is en vanaf morgen word alles om getoverd naar de kerstsfeer. Maar omdat Sinterklaas een speciaal feest is heb ik deze gelegenheid gebruikt om een leuke speelse sinterklaas nailart te maken voor jullie.
Wat gebruikte ik voor deze nail art:
Essence Nude Glam – Cookies & Cream
NYX Matte – Chocolate 
Max stripers – rood, zwart, roze en paars
Fogan stripers – Goud, zilver en blauw
Diverse penselen
Diverse Dottingtools (hier kun je ook sateprikkers en knopspelden voor gebruiken)


Als eerste heb ik mijn nagels in een half rondje bruin gelakt en mijn ringvinger nude. Dit voor de pieten hoofdjes en het Sinterklaas hoofd.


Het ziet er zo wat vreemd uit maar dan ga je de hoofdjes aankleden in invullen na smaak. En dan heb je voor je het weet de Sint met zijn knechten op je nagels staan.

Dit is een versie gemaakt met nagellak maar ik heb ook al eens een versie met acryl en stiletto tips gemaakt.


Ik wens jullie allemaal een fijne Sinterklaas en geniet van alle cadeautjes. 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Sinterklaas is jarig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge