Sinful Colours *Blue By You*

Soms sta ik voor een schap en twijfel ik enorm om ik een bepaalde lak al heb. Maar soms weet ik ook 100% dat ik iets niet heb en dan gaat een uitblinker zeker mee!

Toen ik voor het schap van Sinful Colours stond begon ik enorm te twijfelen. Dit omdat ik in Amerika en Engeland al enige Sinful Colours lak gekocht had. Toen ik deze prachtige lak eruit zag springen wist ik zeker dat ik deze nog niet had en ging hij regelrecht mijn mandje in. De flesjes vind ik erg lijken op die van China Glaze –mijn favo merk-. De inhoud is 15ml en de ronde recht afgesneden kwast is perfect.Blue By You is een prachtige helder blauwe lak met groene en gouden shimmers die het geheel toch wel wat specialer maken. Door de dunne substantie had ik wel 3 laagjes nodig om het tot een mooi dekkend geheel te krijgen. Wel droogt de lak lekker snel.

Sinful Colours is dus tegenwoordig niet meer alleen te koop in Engeland of Amerika maar ook in ons landje bij verschillende grote Kruidvat filialen. Sinful Colours is een heel goed budget merk want voor €1,99 per stuk heb je al een mooi lakje met een inhoud van 15ml.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge